Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 30. 05:47, hétfő | Külföld
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti: - illusztráció: pixabay

Lövöldözés volt egy texasi templomban

Lövöldözés volt egy texasi templomban

Két halálos áldozatot és egy sebesültet követelő lövöldözés volt vasárnap, helyi idő szerint délelőtt egy texasi templomban - jelentette az amerikai Fox televízió.

A Forth Worth White Settlement nevű elővárosában elkövetett lövöldözés halálos áldozatainak egyike a feltételezett elkövető - közölte újságírókkal Mike Drivdahl, Forth Worth tűzoltóságának szóvivője, és "nagyon tragikusnak" nevezte a történteket. A szóvivő nem szolgált részletekkel, de azt elmondta, hogy a Krisztus Egyháza templomban a feltételezett tettes istentisztelet idején, úrvacsora közben nyitott tüzet. A sebesültet ápoló kórház szóvivője is sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, hogy mindhárom áldozat férfi. A sebesült egyelőre válságos állapotban van.

A Dallas Morning News című texasi lap információi szerint tart a szemtanúk meghallgatása, és mivel az istentiszteletet élőben közvetítették, a nyomozók alaposan megvizsgálják a felvételt is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.