Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 03. 16:10, hétfő | Külföld

Lövöldözött egy utas a buszon Kaliforniában, többen megsérültek

Lövöldözött egy utas a buszon Kaliforniában, többen megsérültek

Több ember megsérült hétfő hajnalban a Greyhound busztársaság egyik buszán Kaliforniában, miután az egyik utas fegyvert rántott, és a többi utasra kezdett lőni.

A kaliforniai autópályarendőrség szóvivője azt mondta, egyelőre nem tudják pontosan megmondani a sérültek számát, sem azt, hogy milyen állapotban vannak, csupán annyit közöltek, hogy a lövöldöző maga is a buszon utazott - írja a Fox Business.

Később a rendőrség a CBS News-nak azt mondta, hat ember sérült meg, de azt továbbra sem közölték, van-e halálos áldozat.

A busz észak felé tartott az Interstate 5 autópályán, amikor az egyik utas elővett egy fegyvert, majd lövöldözni kezdett, több utast is eltalált.

A lövöldözőt őrizetbe vették. Azt egyelőre nem tudni, miért támadt az utasokra. A helyszínen készült felvételeken az látható, ahogy a busz egy Valero benzinkúton áll.

A busztársaság egyelőre nem adott ki közleményt az esetről.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).