Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Május 13. 12:00, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Luc Besson sci-fi akciófilmet forgat

Luc Besson sci-fi akciófilmet forgat

Sci-fi akciófilmet forgat Luc Besson francia filmmogul, aki legutóbb a Lucy című akcióthrillerrel aratott kasszasikert - adta hírül kedden a The Hollywood Reporter.

Besson a Valerian című tudományos-fantasztikus képregény feldolgozására készül. A forgatás még idén elkezdődik, a főszerepeket Dane DeHaan és Cara Delevingne kapta. A rendező kedden Twitter-üzenetében számolt be következő produkciójáról.
A francia rendező maga írja a forgatókönyvet, felesége, Virginie Besson Silla pedig producerként jegyzi a munkát Besson produkciós és forgalmazó cégének képviseletében.

A jövőben játszódó történetben DeHaan űr- és időutazót alakít, tipikus szuperhőst, partnere, Delevingne pedig vörös hajú társát, a rendkívül intelligens Laurelinét játssza. A produkció bemutatását 2017 nyarára tervezik.

Az 1967-től Pierre Christin és Jean-Claude Mezieres által rajzolt és írt Valerian című képregényt, amelynek kalandjaiból gyűjteményes kötet is született, világszerte 21 nyelven több mint tízmillió példányban adták el.

Címkék: film, luc besson, scifi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.