Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Január 23. 09:00, kedd | Bulvár

Ludwig meghalt, Zubornyák Zoltán elhagyja az országot

Ludwig meghalt, Zubornyák Zoltán elhagyja az országot

Végleg távozik az országból a Barátok köztből ismert, Schneider Ludwig, azaz Zubornyák Zoltán. A színész az Egyesült Királyságban kezd új életet.

Döntése érthető volt, hiszen 2011 óta Londonban él, csak a forgatások miatt utazott haza.

„2004-2011-ig voltam a Pinceszínház, a Ferencvárosi Művelődési Központ és a Ráday Kultucca igazgatója, 2010 után azonban nem számítottak többet a munkámra. Én meg úgy döntöttem, ha már újra kell kezdenem, akkor azt nem Magyarországon fogom tenni. Korábban éltem New Yorkban is, de London volt a nagy álmom, és a lányom ekkor már kint élt" – mesélte a színész a Borsnak, aki jelenleg egy londoni mozinak a menedzsere, majd hozzátette, jelenleg a brit állampolgárság megszerzése a cél.

"Ahogy ígértem, a tervekről pár szót. Rövidesen brit állampolgár leszek, s mivel Magyarország “messzire van”, s nem földrajzilag; maradunk itt. Nottinghamben voltam Barbaraval, eladó házakat néztünk. Ha meglesz az igazi, megmutatom!" - posztolta a rajongóknak közösségi oldalán.

Forrás: life.hu

Kép: Zubornyák Zoltán- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.