Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Február 11. 08:17, kedd | Bulvár

Luxusklinikán gyógyítják Harry herceget

Luxusklinikán gyógyítják Harry herceget

Harry herceg egy jó nevű londoni klinikát keresett fel.

A 2018-as esküvője óta rohamosan gyorsulni kezdett kopaszodása, ami egyre zavaróbbá vált.

Akárcsak testvérének, Vilmosnak, és édesapjának, Károly hercegnek, neki is problémát okoz hajának kóros ritkulása, ráadásul a 35 éves Harry kopasz foltja 2018-as esküvője után a duplájára nőtt. -írja a Daily Mail.

A lap megkérdezett egy hajátültetési specialistát, aki szerint:

"Harry gyorsuló kopaszodása összefüggésben állhat az udvarban rá nehezedő stresszel és gyermekük születésével is. Dr. Asim Shahmalack azt is hozzátette, Harry minden bizonnyal Meghan Markle hatására látogatta meg a klinikát, mivel az egykori színésznő Hollywoodi tapasztalatai miatt nagyon fontosnak tartja a külsőségeket. "Sok páciens keres fel azzal, hogy a partnerük közölte velük, nem randiznának kopasz férfival"

A kopaszodásnak sok esetben genetikai okai vannak, ami a Windsor-ház férfi tagjait is érinti. Vilmos herceg fel is adta a harcot, tavaly januárban kopaszra borotvált fejjel jelent meg a nyilvánosság előtt, hogy így leplezze hajvesztését.

Forrás: life.hu

Kép: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson; life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban