Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2019. Május 24. 15:26, péntek | Belföld

Ma este kezdődik a hetedik MOL Nagyon Balaton

Ma este kezdődik a hetedik MOL Nagyon Balaton

A Punnany Massif kompkoncertjével hetedszer indul el ma este a színvonalas produkciók védjegyeként ismertté vált MOL Nagyon Balaton, a régió negyven eseményét átfogó programsorozat.

A Punnany Massif kompkoncertjével hetedszer indul el ma este a színvonalas produkciók védjegyeként ismertté vált MOL Nagyon Balaton, a régió negyven eseményét átfogó programsorozat.

Új és patinás fesztiválok, kulturális programok, különleges gasztro-események, számtalan hazai- és világsztár várja a vendégeket májustól novemberig a Balaton partján. A tavalyi rekord után idén 1,2 milliónál is több turistát várnak a MOL Nagyon Balaton eseményeire. Május utolsó hétvégéjén megjelent az ingyenes Balaton Magazin, a megújult Best of Summer kiadványok és a “100 jó hely a Balatonon” című kalauz is – olvasható a MOL Nagyon Balaton közleményében.

A MOL Nagyon Balaton hét év alatt a színvonalas balatoni események védjegyeként vált ismertté – legyen szó fesztiválról, kulturális eseményről vagy éppen gasztronómiáról. Az idén már negyvennél is több balatoni esemény között olyan rangos programok is szerepelnek, mint a Paloznaki Jazzpiknik, a Balaton Sound, a STRAND Fesztivál, a Művészetek Völgye, vagy éppen a Veszprémi Utcazene Fesztivál, de nagy várakozás előzi meg a kétnapossá bővülő, szeptemberre költöző Balaton Pikniket a balatonboglári Gömbkilátónál.

Az elmúlt években soha nem látott fejlődésen ment keresztül a balatoni térség. Megújuló, családbarát strandok, élményparkok, folyamatosan bővülő gasztronómiai kínálat, fejlődő szálláshelyek, izgalmas és színes programok, kulturális és zenei fesztiválok biztosítják a kikapcsolódást és a feltöltődést minden generáció számára a lassan négy évszakossá váló Balatonon.

Ezt a fejlődést támogatja a MOL Nagyon Balaton programsorozata is, amelynek szervezőivel együttműködik a BAHART, a Balatoni Kör és a Magyar Turisztikai Ügynökség is, hogy minél több élményt biztosíthasson a térségben élők, és az idelátogatók számára – nyilatkozta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

A MOL Nagyon Balaton programsorozat arra biztatja az embereket, hogy mozduljanak ki és járják be a Balaton környékét.

Örömmel vettük a nevünkre a sokszínű rendezvényeket magába foglaló projektet és mindenkit arra biztatunk, hogy akár kutyával is nyugodtan induljon útnak: két benzinkutunk mellett is van kutyafuttató (Velence és Balatonlelle), és néhány éve már a légkondicionált, tiszta shopjainkban is szeretettel látjuk a családok négylábú kedvenceit – mondta Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

A MOL Nagyon Balaton fő médiapartnere a Petőfi Rádió.

Forrás: hirado.hu

Kép: molnagyonbalaton.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 18:04, péntek | Belföld

Rátámadt a gyermekfelügyelőre a fiú, mert nem kapott cigit

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy fiatalkorú fiú ellen a Kecskeméti Járási Ügyészség.

2021. Október 22. 15:04, péntek | Belföld

Jó minőségű, de kevesebb szőlő termett a szekszárdi borvidéken

Jó minőségű, de a vártnál kevesebb szőlő termett a szekszárdi borvidék szekszárdi területein a nyári hőség és a kevés csapadék hatására.

2021. Október 22. 14:03, péntek | Belföld

Magyar filmek 1896-2021 címmel jelent meg filmtörténeti lexikon

A magyar filmkultúra 125 évének legfontosabb produkcióit ismerteti a Magyar filmek 1896-2021 című lexikon, amely a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kiadásában jelent meg.

2021. Október 22. 12:01, péntek | Belföld

Az arckrémek után a hajápolókat ellenőrzik

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízásából ellenőrzik, hogy a samponok, balzsamok, hajregeneráló készítmények és hajfestékek csomagolásán joggal szerepelnek-e a natúr, bio vagy vegán megjelölések.