Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2013. Július 03. 10:28, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Macskákat lőtt légpuskával

Macskákat lőtt légpuskával

Légpuskával lövöldözött egy 21 éves fiatalember, macskák estek áldozatul.

Jánossomorjáról érkezett a bejelentés a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy négy kismacskát - vélhetően légpuskával - meglőttek. A macskatulajdonos a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy a megsebzett állatokra délután talált rá az udvarukon, az egyikükön már nem tudott segíteni, elpusztult. A vizsgálat megállapította, hogy a bejelentő szomszédjában egy fiatal férfi lakik, akit a sértett korábban már látott légpuskával lövöldözni. Az intézkedők a szomszédban kérdőre vonták T. Dávidot, aki elismerte tettét és elmondta, hogy a háziállatokra egy hirtelen támadt ötletből kezdett lövöldözni.

A rendőrök az elkövetésül használt légfegyvert és lőszereket lefoglalták, a 21 éves fiatalembert a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították. T. Dáviddal szemben állatkínzás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Címkék: állatkínzás, macska

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét