Városlista
2020. január 17, péntek - Antal

Hírek

2010. Május 01. 14:43, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonna elbújhat a lánya mellett

Madonna elbújhat a lánya mellett

Egy jótékonysági rendezvényen Madonna tizenhárom éves lányával jelent meg, és a bakfis mellett a fiatalosságát mesterségesen fenntartó szupersztár egyszerűen elhomályosult, mindenki a kislányra figyelt.

Lourdes, az énekesnő lánya a természetes fiatalságával teljesen elhomályosította édesanyját, a korával ádáz küzdelmet folytató ötvenegy éves Madonnát. Amint együtt megjelentek, jól látható volt, hogy a kislány kiköpött az anyja, de ő természetes feltűnően természetes jelenség az anyjához képest, így Lourdes foglalta le a vendégek figyelmét egész este New Yorkban.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 17. 16:08, péntek | Bulvár

Meghalt J.R.R. Tolkien fia

Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének, J.R.R. Tolkiennek a fia, aki apja halála után rendezte sajtó alá addig kiadatlan műveit.

2020. Január 17. 15:55, péntek | Bulvár

10 nappal a díjátadó előtt menesztették a Grammy-akadémia elnökét

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét.

2020. Január 16. 17:32, csütörtök | Bulvár

Abszurd forgatási baleset történt az egykori Harry Potterrel

Egy kacsa okozott némi bosszúságot Harry Potter egykori alakítójának, Daniel Radcliffe-nek, miközben a Csodatévők új kiadását forgatta.