Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2010. Május 01. 14:43, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonna elbújhat a lánya mellett

Madonna elbújhat a lánya mellett

Egy jótékonysági rendezvényen Madonna tizenhárom éves lányával jelent meg, és a bakfis mellett a fiatalosságát mesterségesen fenntartó szupersztár egyszerűen elhomályosult, mindenki a kislányra figyelt.

Lourdes, az énekesnő lánya a természetes fiatalságával teljesen elhomályosította édesanyját, a korával ádáz küzdelmet folytató ötvenegy éves Madonnát. Amint együtt megjelentek, jól látható volt, hogy a kislány kiköpött az anyja, de ő természetes feltűnően természetes jelenség az anyjához képest, így Lourdes foglalta le a vendégek figyelmét egész este New Yorkban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 08:17, szerda | Bulvár

Megint ugyanaz lett Magyarország legerősebb márkája

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.