Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Május 17. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonna és GaGa rokonok

Madonna és GaGa rokonok

Nem véletlen, hogy annyi a hasonlóság Lady GaGa és példaképe, Madonna között. A két díva közös őstől származik.

Az, hogy Lady GaGát manapság sokan Madonna 2.0-nak nevezik - megjelenése, és dalai miatt -, az részben megtisztelő, részben pedig sértő is, hiszen semmi újat nem talál ki, csak merít a nagy elődtől. Viszont magát a Pop Nagyasszonyát egyáltalán nem zavarja munkássága extrém köntösben való újrahasznosítása, sőt, még örül is neki. De elvégre egy rokontól nem sajnálhatja a sikert, hiszen családban marad. Merthogy korunk két legnagyobb hatással bíró szőkéje bizony vérkapcsolatban áll egymással. Legalábbis a New Englandi Genealógiai Társaság kutatása szerint, a dívák kilenced-unokatestvérek. Ami azért helyesebben mondva nem is rokoni viszony, inkább csak közös őstől való származás. Akik egész pontosan egy 1600-as évekbeli Quebecben letelepedő francia földműves házaspár.

Isten viszont egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Vagyis amíg GaGa gazdagodott egy rokonnal, addig kevesebb lett egy lovaggal. Hat év alatt ugyanis már legalább tizedszerre szakított pasijával, Luc Carllal. Pedig elviekben a punk dobos a legnagyobb múzsája, hiszen több GaGasztikus slágert is a vele való kaotikus szerelme ihletett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.