Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 19. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

Magabiztos Honvéd-győzelem a rangadón

Magabiztos Honvéd-győzelem a rangadón

A Honvéd hatgólos győzelmet aratott a vendég Szeged felett a férfi vízilabda ob I pénteki játéknapjának rangadóján. Az Eger néggyel nyert a BVSC vendégeként.

A hazai csapat a szorosabb első két negyed után a harmadik szakaszban megnyugtatóvá tette előnyét, ekkor már négy találattal vezetett, majd az utolsó periódusban három szép lövéssel el is döntötte a mérkőzést.

A vendégek játékára minden bizonnyal a kiállítások is hatással voltak, bár Vindisch Ferenc négyperces büntetése alatt – köszönhetően a Honvéd-kiállításoknak is – gyakorlatilag a Szeged játszott előnyben, de Molnár Tamás végleges elvesztése a fordulás után már soknak bizonyult.

Ennek ellenére érthetetlen volt, hogy a Szeged miért csak 19 másodperccel a lefújás előtt, büntetőből tudott betalálni a második félidőben. A Honvéd igazi gálameccsé varázsolta a rangadót, és közelebb lopózott a Szegedhez, s még elérheti az alapszakasz harmadik helyét.

A másik mérkőzésen az Eger vendégként hozta a kötelezőt a BVSC-vel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.