Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Április 18. 09:52, szerda | Bulvár

Magánéleti okokból törölte magát Liptai Claudia a Facebookról

Magánéleti okokból törölte magát Liptai Claudia a Facebookról

Liptai Claudia elárulta, 8 éve egy nagyobb magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról.

Néhány hete robbant ki a facebookos adatkezelési botrány, ami után több ismert cég és híres ember is eltűnt a közösségi oldalról. Most kiderült, 8 évvel ezelőtt Liptai Claudia is törölte magát. Ő azonban nem azért tette mindezt, mert félt, hogy illetéktelen kezekbe kerülnek személyes adatai, mindössze egy nagyobb magánéleti válság állt a háttérben.

A Blikka Marketing & Media szakmai lapra hivatkozva azt írja, a csinos műsorvezető egy-két év múlva jött rá, hogy az online média mindennapi életünk fontos része, ezért úgy döntött, visszatér és újra beregisztrált.

Most privát és nyilvános oldala is van, ugyanakkor azt mondja, nem tölt túl sok időt a Facebookon, csak épp annyit, amennyi még egészséges. Azt is mindig jól átgondolja, hogy mit posztol, ugyanis tudatában van annak, hogy mennyi fiatalt tud befolyásolni egy-egy bejegyzéssel, hozzászólással.

Forrás: life.hu

Kép: Televíziós Újságírók Díja

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.