Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Február 23. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Magát simogatta a popdíva

Magát simogatta a popdíva

Az új esztendőben még nem vetkőzött le Lady GaGa, ezért most egy zenei magazinban mutatta meg magát egy önszeretgető fotósorozattal.

Lady GaGa három fronton építi a popkultúrát, és egyben saját karrierjét is - fantasztikus dalokat készít, divatot diktál és vetkőzik. Az utóbbira azonban régen volt példa - leszámítva a nyilvános villantásait -, viszont a Q magazin megszüntette mindenki erre vonatkozó hiányérzetét. A főként zenével foglalkozó kiadvány ezúttal más oldalról közelít a muzsikához, és szinte meztelenül mutatja meg a Lady-t. Néhol csak néhány lánc takarja, vagy pedig egy furcsa kesztyűszerkezet, ami Ollókezű Edward kacsóira hasonlít a legjobban. A képekben azonban annyi közös mindig van, hogy valamijét mindig megmarkolja. Ezzel elrejtve melleit, valamint bizonyítja azt is, hogy a nadrágjában nincs semmi oda nem való.

A fotósorozatot még akkor készítette John Wright, amikor bejelentették a díva angliai turnéját. Mert mostanság nem sok esély lenne ilyen képekre, mivel Alexander McQueen halála miatt teljesen össze van törve. Még a Grammy és a Brit Awards sikereinek sem tud igazán örülni.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.