Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Július 25. 12:00, péntek | Sport
Forrás: MTI

Magyar Nagydíj: zápor, zivatar is lehet a futam idején

Magyar Nagydíj: zápor, zivatar is lehet a futam idején

Kezdetben sok napsütés és 30 Celsius-fok körüli meleg várható a hétvégén a mogyoródi Hungaroringen a 29. Forma-1-es Magyar Nagydíjon. A vasárnapi futam idején viszont zápor, akár zivatar is lehet.

Pénteken Mogyoród-Budapest térségében változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A szél többnyire mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 fok körül alakul.

Szombaton időnként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet, de sok napsütés várható. Kis valószínűséggel a délutáni órákban előfordulhat futó zápor, de tartós, jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. A szél többnyire mérsékelt lesz. Napközben 30 Celsius-fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt még változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Délután és este többször is kialakulhat zápor, zivatar. Heves zápor esetén rövid idő alatt jelentős mennyiségű csapadék is lehullhat. A szél többnyire mérsékelt lesz, de zivatar környezetében a széllökések helyenként elérhetik a 45-60 kilométer/órát is. Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet (a déli órákban) 29 fok körül alakul, de délután zápor, zivatar idején több fokkal is visszaeshet a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

A Magyar Nagydíj programja pénteken 10 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, majd 14 órakor a második, szombaton 11 órakor pedig a harmadik gyakorlást rendezik meg. Az időmérő edzés szombaton 14 órakor, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.