Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2016. Szeptember 08. 10:37, csütörtök | Sport
Forrás: mti

Magyar-svájci - Szerda estétől már mindenki vehet jegyeket

Magyar-svájci - Szerda estétől már mindenki vehet jegyeket

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) már szerda estétől elérhetővé tette a jegyvásárlást mindenki számára a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre.

Az október 7-i mérkőzésre hétfőtől az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak belépőket, a többieknek eredetileg csütörtökön reggeltől nyitották volna meg "a kasszákat", ám mivel szerda délutánra szinte valamennyi, a klub tagjainak elérhetővé tett (7500 darab) jegy elfogyott, a teljes körű értékesítés már szerdán 19 órától megkezdődött.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával (klubkártya vagy futballkártya) - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Futballkártya, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Expressnek a Bálnában és a Syma Csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani, valamint vidéken a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein. Kártya nélkül minden érdeklődő csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A Groupama Arénában sorra kerülő Magyarország-Svájc találkozóra öt árkategóriában (4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint), a VIP-szektorokba pedig négy árkategóriában (15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért) árulnak jegyeket.

Külföldi állampolgárok - a svájci állampolgárok kivételével - utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 12:01, kedd | Sport

A jövő válogatottjában

2022. Július 04. 19:26, hétfő | Sport

Lépj a legendás elődök útjára!

A harmadik évében járó Hybrid RX Team egyik autója felszabadult a Nyirádi OB futamra 2022.07.16-17-re.

2022. Július 01. 09:41, péntek | Sport

Ezüstérem a Fuglaui rallycross katlanban

Karalyos Marci az elmúlt hétvégén újra felöltötte a versenyoverálját, és nyolc kategóriatársával rajthoz állt a Fuglauban megrendezett Magyar Rallycross OB és Osztrák OB futamán.

2022. Június 30. 10:21, csütörtök | Sport

Megint pech!

Ismét nem volt szerencsés versenyünk a Rallyecross OB fuglaui fordulójában, mivel Benyó Máté Ford Supercarja olyan módon sérült az elődöntőben, hogy a döntőben nem tudott érdemben részt venni.