Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2015. Augusztus 06. 12:48, csütörtök | Életmód
Forrás: infoGyőr

Magyar sztárok, akik a póthajat választották

Magyar sztárok, akik a póthajat választották

Ma már bárkinek könnyen lehet rövid hajból hosszú frizurája, nem kell éveket várni arra, hogy megnőjön. A sztárok pedig előszeretettel váltogatják hajuk hosszúságát, a megfelelő beavatkozással a saját haj sem károsodik már és természetesnek tűnő hatást lehet elérni póthajjal.

Szabó Zsófi egy éve levágatta hosszú hajkoronáját, nagyon sokáig rövid hajjal mutatkozott, de mostában egyre többet láthatjuk hosszú hajjal. A szőke színésznő így nyilatkozott a változásról: „Egyszer hosszú, egyszer rövid. Biztos mert "nincs más dolgom" Az igazság az, hogy nagyon is jól érzem magam a bőrömben A hosszú haj pedig egy szerepre készült.”

Sarka Katának eredeti haja is hosszú, de egy fotózás kedvéért póthajjal még egy kicsit „hozzánövesztett” frizurájához.

Kulcsár Edina Miss World 2014 második helyezettje póthajjal nem a frizurája hosszát növeli, hanem dúsítja. Így nyilatkozott hajáról: „A hajam, nekem nagyon sokat jelent! Szerintem az alap ápoltsághoz tartozik, hogy a hajunk mindig rendben legyen! A sajátom, éppen ilyen hosszú mint amint láttok az alsó képen, így csak dúsítani kellett, méghozzá azért, mert elsősorban én modellnek vallom magam, és ez a munka nagyon igénybe veszi a hajat! Továbbá sokkal szebb egy dúsabb hajkorona, a kifutón, vagy a fotókon, de a mindennapi életben is!”

Tolvai Rani hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években. A Megasztárban rövid szőke hajjal ismerhettük meg, mostanra hosszú barnás-vöröses hajkoronával büszkélkedhet.

Dukai Reginának gyönyörű szőke haja van, de időnként megszokta spékelni jó pár centivel, amely abszolút természetes hatást kelt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 16:04, szerda | Életmód

Folyamatosan nő az elektromos autók akkumulátorának élettartama

A hatótávolság után a legnagyobb aggodalmat az akkumulátorok élettartama jelenti azoknak, akik fontolgatják, hogy elektromosra cserélik hagyományos üzemű autójukat:

2022. Május 17. 16:09, kedd | Életmód

Sokmilliárdos forgalmat generál a grillszezon

A grillkolbászok piaca átlépte a 4,5 milliárd forintos forgalmat a tavaly márciustól ez év februárjáig tartó időszakban, ami 7 százalékos értékbeli növekedés az egy évvel korábbihoz képest

2022. Május 14. 16:29, szombat | Életmód

Először sikerült növényt termeszteni holdi talajon

Először sikerült növényt termeszteni Holdról származó talajon: a Floridai Egyetem kutatói lúdfüvet neveltek az Apolló-11 asztronautái által hazahozott talajmintán.

2022. Május 13. 16:03, péntek | Életmód

A magyar férfiaknak fontosabb a presztízs, mint a fizetés

Munkahelyválasztáskor a fizetésnél és a szakmai fejlődési lehetőségnél fontosabb a magyar férfiaknak az állás presztízsértéke és a fix munkaóra-szám - derült ki a National Geographic és az NRC reprezentatív kutatásából.