Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Augusztus 06. 12:48, csütörtök | Életmód
Forrás: infoGyőr

Magyar sztárok, akik a póthajat választották

Magyar sztárok, akik a póthajat választották

Ma már bárkinek könnyen lehet rövid hajból hosszú frizurája, nem kell éveket várni arra, hogy megnőjön. A sztárok pedig előszeretettel váltogatják hajuk hosszúságát, a megfelelő beavatkozással a saját haj sem károsodik már és természetesnek tűnő hatást lehet elérni póthajjal.

Szabó Zsófi egy éve levágatta hosszú hajkoronáját, nagyon sokáig rövid hajjal mutatkozott, de mostában egyre többet láthatjuk hosszú hajjal. A szőke színésznő így nyilatkozott a változásról: „Egyszer hosszú, egyszer rövid. Biztos mert "nincs más dolgom" Az igazság az, hogy nagyon is jól érzem magam a bőrömben A hosszú haj pedig egy szerepre készült.”

Sarka Katának eredeti haja is hosszú, de egy fotózás kedvéért póthajjal még egy kicsit „hozzánövesztett” frizurájához.

Kulcsár Edina Miss World 2014 második helyezettje póthajjal nem a frizurája hosszát növeli, hanem dúsítja. Így nyilatkozott hajáról: „A hajam, nekem nagyon sokat jelent! Szerintem az alap ápoltsághoz tartozik, hogy a hajunk mindig rendben legyen! A sajátom, éppen ilyen hosszú mint amint láttok az alsó képen, így csak dúsítani kellett, méghozzá azért, mert elsősorban én modellnek vallom magam, és ez a munka nagyon igénybe veszi a hajat! Továbbá sokkal szebb egy dúsabb hajkorona, a kifutón, vagy a fotókon, de a mindennapi életben is!”

Tolvai Rani hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években. A Megasztárban rövid szőke hajjal ismerhettük meg, mostanra hosszú barnás-vöröses hajkoronával büszkélkedhet.

Dukai Reginának gyönyörű szőke haja van, de időnként megszokta spékelni jó pár centivel, amely abszolút természetes hatást kelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.