Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2010. Március 04. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Magyar Suzukikat hívnak vissza

Magyar Suzukikat hívnak vissza

Csaknem negyvenezer hazai gyártású Suzukit hív vissza a gyártó cég a 2007 ősze és 2008 tavasza között Esztergomban gyártott 1.3-as, és 1.5-ös benzines Swiftek közül, az üzemanyagcső problémája miatt.

A Suzuki személyautók hazai gyártója szerdán jelentette be, hogy műszaki okokból visszahívják az Esztergomban gyártott Swiftek egy részét.

A visszahívás összesen 39 ezer, idehaza valamivel több mint hatezer benzines hajtású autót érint. Ennek tényéről minden tulajdonost levélben értesítenek, az érintettek a lakóhelyükhöz legközelebbi szervizben ellenőriztethetik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét.

Nemrégiben ugyanis kiderült, hogy az üzemanyagtömlő a motortérben dörzsölődés veszélyének van kitéve, s emiatt leválhat a külső borítása. A márkaszervizekben mintegy félórás munkával korrigálják az üzemanyagtömlő elvezetését, illetve szükség esetén cserélik a már kopott vezetéket.

A vállalat tapasztalatai szerint a most feltárt szerelési hiányosság miatt eddig egy autó sem vált üzemképtelenné, és baleset sem történt.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 19:57, hétfő | Belföld

Vigyázat! Csalók ígérnek adóvisszatérítést

Újra csalók próbálkoznak adathalászattal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nevében. Figyelj oda, hogy ne legyél áldozat!

2020. Január 27. 18:17, hétfő | Belföld

Kihirdették a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottait

Az Origo munkatársait is díjazták. A legjobb munkákból április 16-án nyílik kiállítás a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

2020. Január 27. 15:31, hétfő | Belföld

Magyar filmsikerek a rajzfilmes gálán

47. alkalommal adták át az Annie-díjakat, a Nemzetközi Animációs Film Szövetség (ASIFA-Hollywood) idén egy magyar stúdiót is elismert.

2020. Január 27. 15:28, hétfő | Belföld

Átadták az új, digitális látványelemeket a gyulai várban

Mintegy 13 millió forintos forrásból fejlesztették a gyulai várban azt a három új digitális látványelemet, amelyet hivatalosan hétfőn adtak át a publikumnak.