Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2010. Március 04. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Magyar Suzukikat hívnak vissza

Magyar Suzukikat hívnak vissza

Csaknem negyvenezer hazai gyártású Suzukit hív vissza a gyártó cég a 2007 ősze és 2008 tavasza között Esztergomban gyártott 1.3-as, és 1.5-ös benzines Swiftek közül, az üzemanyagcső problémája miatt.

A Suzuki személyautók hazai gyártója szerdán jelentette be, hogy műszaki okokból visszahívják az Esztergomban gyártott Swiftek egy részét.

A visszahívás összesen 39 ezer, idehaza valamivel több mint hatezer benzines hajtású autót érint. Ennek tényéről minden tulajdonost levélben értesítenek, az érintettek a lakóhelyükhöz legközelebbi szervizben ellenőriztethetik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét.

Nemrégiben ugyanis kiderült, hogy az üzemanyagtömlő a motortérben dörzsölődés veszélyének van kitéve, s emiatt leválhat a külső borítása. A márkaszervizekben mintegy félórás munkával korrigálják az üzemanyagtömlő elvezetését, illetve szükség esetén cserélik a már kopott vezetéket.

A vállalat tapasztalatai szerint a most feltárt szerelési hiányosság miatt eddig egy autó sem vált üzemképtelenné, és baleset sem történt.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 16:01, vasárnap | Belföld

Csütörtökig döntenek a szavazólapokról a választási bizottságok

A jelöltek és listák nyilvántartásba vételéről szóló határozatok jogorvoslatainak lezárása után, csütörtökig döntenek a választási bizottságok az önkormányzati és nemzetiségi választás szavazólapjainak adattartalmáról.

2019. Szeptember 15. 10:40, vasárnap | Belföld

Világháborús bombát hatástalanítanak a fővárosban

Elkezdődött az újbudai Móricz Zsigmond tér és környékének kiürítése, ahol egy világháborús bombát hatástalanítanak a honvédség tűzszerészei vasárnap - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2019. Szeptember 15. 09:49, vasárnap | Belföld

Mellbe szúrta férjét egy mátraverebélyi nő

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves mátraverebélyi nő ellen.

2019. Szeptember 15. 07:12, vasárnap | Belföld

Öt pár kötött házasságot a szentendrei skanzenben

Az év első felében a házasságkötések száma közel 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, Magyarországon a házasságkötés a reneszánszát éli