Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2010. December 26. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Magyarokra cseréli "szuperlégiósait" az ETO: Pintért Bicskei váltja a kispadon?

Magyarokra cseréli "szuperlégiósait" az ETO: Pintért Bicskei váltja a kispadon?

Jócskán elmaradt a várakozásoktól a Győri ETO FC eddigi bajnoki szereplése, nem csoda, hogy a csapatnál heteken belül komoly változások várhatók. A klub Pintér Attila javaslatára néhány légiósától már meg is vált, de a Revita Telev

Egy szemfüles Bouguerra-gól az Újpest elleni hózáporos mérkőzésen. Az algériai születésű francia csatár a kivételek közé tartozik, ugyanis remekül illeszkedett be az ETO gépezetébe. Ő maradhat, több légiósától azonban Pintér Attila javaslatára meg is vált a klub. A nagy reményekkel érkező argentin páros, Marinelli és Briones, valamint a brazil Ji-Paraná, sőt Csetkovics sem tartozik már az ETO kötelékébe, Ahjuperát és Totadzét pedig kölcsönadják. A televízió úgy tudja, a Szolnok már be is jelentkezett értük. Egyelőre más távozóról nem hallani, érkezőkről viszont annál inkább. Olyan márkás nevek merültek fel lehetséges erősítésként, mint a Dortmundban mellőzött Hajnal, az újpesti Tisza, a debreceni Czvitkovics, vagy éppen a paksi Heffler. Szó van Kink kölcsönvételéről a Middlsborough-tól és a Pápán épp kölcsönben lévő Supics visszahozataláról is.
De nem csak játékosfronton lehet változás a télen. Szóba került Bicskei Bertalan (képen) újbóli győri szerepvállalása. A libériai szövetségi kapitány korábban alkotott már nagyot az ETO-val, vagyis nem ismeretlen terepre érkezne. De hogy Pintér Attila mellett vagy helyett irányítaná a gárdát, azt még nem tudni. Ráadásul a klubvezetés többször is hangsúlyozta már, hogy a gyengébb ősz ellenére bíznak a mesterben és kitartanak mellette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.