Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2010. Január 08. 09:15, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Magyarország második legnagyobb cége a győri Audi Hungária Motor

Magyarország második legnagyobb cége a győri Audi Hungária Motor

Még mindig az ország második legnagyobb cége az Audi Hungária Motor Kft.- derül ki a HVG Magyarország 500 legnagyobb cégét felvonultató listájáról. Az árbevétel szerinti felsorol&#

Eltűnt viszont örökös harmadik helyéről a komáromi Nokia, amely eltitkolta adatait, ezért maradt le a listáról. Egyébként rajta kívül még 17 cég tett és járt így.

Az ötszázas toplistáknak évről évre egyre fontosabb szereplői az energiacégek, számuk a 2007-es 52-ről duzzadt 64-re. Egyre népszerűbbek az - informatikától a hulladékkezelésig sok mindent, de legfőképpen tanácsadást és vagyonkezelést jelentő - egyéb szolgáltatások is: e csoportban a korábbi 44 után most 51 céget találunk. A legfőbb vesztes a mezőgazdaság és az élelmiszeripar - topcégeinek száma 49-ről 40-re csökkent -, de a jelek szerint nagykereskedni is egyre kevésbé tuti üzlet: az ebben utazók száma 121-ről 113-ra apadt. Az energiacégek közül 25 került be az első százba, az agrárium és az élelmiszeripar képviselői közül viszont csupán öt - olvasható a hvg.hu oldalon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.

2024. Június 22. 09:12, szombat | Helyi

Tápszentmiklóson épül a közösségi tér

Megkezdődött a Tápszentmiklósi Közösségi Tér építése a munkaterület átadásával – jelentette be a Facebook-oldalán Kovács József polgármester.

2024. Június 22. 07:12, szombat | Helyi

Már bontották a házat, amiben a régi gazda otthagyta kutyáját (FOTÓK)

Egy bontás alatt lévő házból mentett ki kutyát A Szurkolók az Állatokért – Győr Alapítvány, a lehulló törmelékek közt reszkető németjuhászt magára hagyta az előző tulajdonos – közölték a szervezet Facebook-oldalán

2024. Június 21. 09:13, péntek | Helyi

Teqball ob – Izsák és Blázsovics győzött egyéniben Győrben

Izsák Anna és Blázsovics Ádám nyerte egyéniben a MOL Országos Teqball Bajnokság III. és egyben utolsó fordulóját.