Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 26. 08:20, péntek | Bulvár

Majdnem megfulladt Sebestyén Balázs

Majdnem megfulladt Sebestyén Balázs

Egyre durvább sztorik derülnek ki Sebestyén Balázs vakbélműtétjéről. A rádiós minden reggelre tartogat egy kis meglepetést a kórházból.

“Teli vagyok energiával, eszembe se jutott, hogy bármit is lemondjak, vagy toljak. A hallgatókat sem szerettem volna sokáig várakoztatni, és a forgatási dátumok is fixek, ráadásul semmilyen végszükség nincs, gond nélkül tudok dolgozni” – nyilatkozta a Borsnak Sebestyén Balázs, pedig úgy tűnik, visszatérése egyáltalán nem lesz zökkenőmentes.

A rádiósnak még nem megy minden mozdulat, egyelőre ülnie is fáj, és persze a műtét helyén is sajog a hasa. De ez még mindig semmi ahhoz képest, ami rögtön a beavatkozás után történt vele.

“Nem mondták, hogy az operáció után várható egy nagyon erős, felfelé sugárzó mellkasi fájdalom, ami kimegy a hátba, és vasárnap hajnalban arra ébredtem, meg fogok fulladni, mert levegőt sem tudtam venni a fájdalomtól. Nem vagyok hipochonder, de besz*rtam (…) Amikor az ápolónő bejött, már úgy hörögtem, mint a Terminátor. Tíz másodperc alatt ott voltak a szobámban az orvosok, és vadul kopogtatták a hátamat. Láttam rajtuk, hogy ők is megijedtek, de rendbe hoztak” – mesélte Balázs a tegnap reggeli műsorban.

Ugyanitt Balázs azt is bevallotta, gyulladt vakbelét meleg konyharuhával igyekezett gyógyítani, de nem meglepő módon a módszer csak ideig-óráig működött.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.