Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2018. Július 13. 06:35, péntek | Bulvár

Majka abbahagyta a bulizást

Majka abbahagyta a bulizást

Majka teljesen megváltozott, mióta párjával és gyerekeivel a belvárosból egy családi házba költöztek. A rappert már egyáltalán nem foglalkoztatja a bulizás.

Majka számára egyre fontosabb a család, a bulizás helyett szívesebben tölti a szabadidejét otthon a párjával és gyerekeikkel. A rapper szerelme, Majoros Hajnalka a Story magazinnak elmondta, hogy nagyon sokat változott, mióta a belvárosi lakásukból családi házba költöztek.

„Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink.” – mondta.

Azt is hozzátette, hogy Majka a féktelen bulizás helyett sokat foglalkozik a gyerekeikkel. „Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik, és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot.
Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem.”

Majoros Hajnalka azt is elmondta, hogy a héten lesz a nyolcadik évfordulójuk, amit viszont kettesben szeretnének megünnepelni – írta a Ripost.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/Majka

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.