Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 13. 06:35, péntek | Bulvár

Majka abbahagyta a bulizást

Majka abbahagyta a bulizást

Majka teljesen megváltozott, mióta párjával és gyerekeivel a belvárosból egy családi házba költöztek. A rappert már egyáltalán nem foglalkoztatja a bulizás.

Majka számára egyre fontosabb a család, a bulizás helyett szívesebben tölti a szabadidejét otthon a párjával és gyerekeikkel. A rapper szerelme, Majoros Hajnalka a Story magazinnak elmondta, hogy nagyon sokat változott, mióta a belvárosi lakásukból családi házba költöztek.

„Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink.” – mondta.

Azt is hozzátette, hogy Majka a féktelen bulizás helyett sokat foglalkozik a gyerekeikkel. „Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik, és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot.
Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem.”

Majoros Hajnalka azt is elmondta, hogy a héten lesz a nyolcadik évfordulójuk, amit viszont kettesben szeretnének megünnepelni – írta a Ripost.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára