Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2018. Július 13. 06:35, péntek | Bulvár

Majka abbahagyta a bulizást

Majka abbahagyta a bulizást

Majka teljesen megváltozott, mióta párjával és gyerekeivel a belvárosból egy családi házba költöztek. A rappert már egyáltalán nem foglalkoztatja a bulizás.

Majka számára egyre fontosabb a család, a bulizás helyett szívesebben tölti a szabadidejét otthon a párjával és gyerekeikkel. A rapper szerelme, Majoros Hajnalka a Story magazinnak elmondta, hogy nagyon sokat változott, mióta a belvárosi lakásukból családi házba költöztek.

„Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink.” – mondta.

Azt is hozzátette, hogy Majka a féktelen bulizás helyett sokat foglalkozik a gyerekeikkel. „Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik, és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot.
Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem.”

Majoros Hajnalka azt is elmondta, hogy a héten lesz a nyolcadik évfordulójuk, amit viszont kettesben szeretnének megünnepelni – írta a Ripost.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/Majka

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 23. 15:57, hétfő | Bulvár

A tabi vasgyúró hölgyek

Nem mindennapos hobbit űz a település néhány hölgy tagja Tabon. Szabadidejükben erőemelni, fekvenyomni, súlyzózni járnak a Tabi Fitness Klubba.

2020. November 23. 08:00, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Rizottó - VIDEÓ

Sosincs két egyforma rizottó... Robi megmutatja hogyan is készül egy finom rizottó! Tartsatok velünk!

2020. November 22. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Mit sportol Szulák Andrea rendszeresen és mi az amit még nem próbált ki? A videóból kiderül!

2020. November 21. 10:05, szombat | Bulvár

Gyengül a járvány Csehországban

Gyengül a járvány Csehországban. Az új igazolt koronavírus-fertőzések száma pénteken 3000 alá süllyedt, és mintegy 700-al volt kevesebb, mint egy hete