Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Június 20. 10:39, szerda | Helyi
Forrás: Horváth Lilla

Majka csak Győrben érzi magát igazán otthon

Majka csak Győrben érzi magát igazán otthon

A Való Világ első szériájából megismert, mindig szókimondó Majka, a hétvégén városunkban lépett színpadra. A fellépés előtt karrierről, családról és egykori győri múltjáról beszélgettünk.

infoGyőr: - Nemrég azt nyilatkoztad, hogy aBelehalok című szám születése idején - három évvel ezelőtt - nem érezted magad jól a bőrödben. Hogy látod magad most, megtaláltad ahelyedet?

Majka: - Azt gondolom, hogy soha nem lehetünk teljes mértékben megelégedve magunkkal, mert akkor egy idő után elkényelmesedünk. Ha mindig többet akarunk, az azért jó, mert van, ami visz előre, és így fejlődünk. Jelenleg természetesen nincs okom panaszra, mellettem áll egy gyönyörű nő, és van egy csodálatos kisfiam, ezenkívül minden héten legalább ötször koncertezünk is. Bár most az életem minden része rendben van, így is azt érzem, hogy vannak dolgok, amiken lehetne javítni. És ez így van jól!


iGy: - Igazi polihisztornak számítasz: zenész és műsorvezetői karrier, évelejétől pedig egy internetes műsort is vezetsz, emellett pókerszenvedélyednek is hódolsz. Mikor jut időd a családra? Egyáltalán milyen apa Majoros Péter?


M.: - Természetesen most mindenben Marián az első, és annnyit vagyok otthon amennyit csak tudok. Mivel hét hónapos elmúlt, már én is jobban kit tudom venni a részem a kis életéből. Nagyon sokat játszunk együtt, és ahogy meghallja a hangom, repesve várja, hogy beszéljek hozzá, foglalkozzak vele.


iGy: - AValó Világ szériák történetében talán Te vagy az egyetlen, akinek aneve amai napig fennmaradt aköztudatban. Mit gondolsz, sikerült már elhagynod a "VV"-t a neved elől?

M.: - Mivel rendelkezem egy olyan névvel, amiből csak egy van, így sokkal könnyebb a dolgom, mintha a polgári nevemről ismernének. Emellett úgy gondolom, hogy én az elmúlt tíz évben keményen megdolgoztam azért, hogy ne a valóságshow-ban nyújtott teljesítményemről jussak az emberek eszébe. A rajongóim nagy része pedig a Való Világ idején még kisgyerek volt, és talán már fel sem tudják idézni ezt az időszakot. Szóval, azt hiszem sikerült...


iGy: - Januárban elindult internetes műsorod a Punk 16 címmel.

M.: - APunk 16 az egy nagyon jó műsor, büszke is vagyok rá. Nagyon régóta az az elvem, hogy az Internet a jövő, ott kell nekünk megjelenni. Ezt mások is észrevették, és sokan milliárdosok lettek belőle. Én még közel sem vagyok milliárdos, de reménykedem benne, hogy idővel beindul az internetes karrier is.

iGy: - Hogy látod, milyen a győri közönség? Van valami egyéb kötődésed a városhoz?


M.: - Egy évig Győrben éltem, a plázában árultam gyrost. Ez az egyetlen hely ahol igazán otthon érzem magam. Persze azóta már elszakadtam a városról, de mindig jó érzéssel tölt el, ha ide jöhetek. A győri közönség pedig fergeteges, jól néznek ki és tudnak igazából szórakozni. Büszke vagyok rájuk!

Címkék: győr, Majka, való világ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.