Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2013. November 06. 12:31, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu/WK

Majka megmentett egy összevert kutyát

Majka megmentett egy összevert kutyát

A rapper Facebook oldalán tett közé egy figyelemre méltó szöveget. Amiben azt írja, hogyan mentettek meg csapatával egy összevert kutyát. Mindez történt nyáron, azóta a kutya jól van és befogadója, akit az eset utáni koncerten találtak neki Majkáék, fotót is küldött a szókimondó rappernek a felgyógyulásról.

Majka így írt az eseményekről: ,,Egy szép nyári napon mikor utazó cirkuszunk két fellépés közt megállt egy Nádas mellett technikai okokból ( pisálás), megláttunk egy kis kutyát a bozótba, aki már eldöntötte hogy meg fog halni!! Megverték es lehet ,hogy meg is kínozták .. Ő nem akart velünk jönni ,morgott es csattogtatta a fogait.. Mégis betettük a kocsiba es elvittük magunkkal! Telehányta az autót miután enni adtunk neki.. Aznap még két fellépésünk volt es el voltunk késve. Megálltunk es megkértnük két lányt ,hogy ne a koncertet nézzék hanem vigyázzanak a kutyusra!! Ez olyan jól sikerült ,hogy az egyik kislányt rábeszéltük vigye el holnap orvoshoz ,aztán hívjon fel es megbeszéljük mi legyen a sorsa!! A kislány megszerette ,es a kutyus igaz ,hogy eleinte nagyon beteges volt de felgyógyult ! Tegnap kaptam egy levelet amiben fényképek voltak!! Kibaszott boldog vagyok!"

FOTÓ - FACEBOOK

Címkék: kutya, Majka, mentés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 19. 06:25, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 20-tól

2020. Január 19. 06:23, vasárnap | Helyi

TÁRCÁBÓL LOPOTT, KERESSÜK

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik ismeretlen elkövető azonosításához.

2020. Január 19. 06:19, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Január 18. 08:13, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban: