Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 12. 11:35, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Majka megszólalt a barátnőjét bántalmazó Curtis ügyében

Majka megszólalt a barátnőjét bántalmazó Curtis ügyében

Majka nyaralását élvezné, de az itthoni botrányok miatt kénytelen volt felszólalni Facebook közösségi oldalán. Az ok pedig, zenésztársa, jó barátja Curtis az. Aki ököllel ütötte barátnője fejét. A múlt hét végi koncertje után összeveszett a pár, ekkor előtörtek a lányból a sérelmek, mire Curtis megütötte. Bettina elmondása szerint, nem ez volt az első eset, ugyanis korábban kétszer is kapott tőle pofont.Majka a a Borsnak címezte posztját, a lap valótlan állításait magyarázva.

,,Megint sikerült felérni a bulvárújságírás legfelsőbb szintjére. A cikket szándékosan nem osztom meg , mert annyira pitiáner módon szenzációhajhász , hogy nem szeretnék senkit terhelni vele.. Persze azt alapból tudom , hogy az újságírók es az ítészek között egyetlen olyan ember sincs aki piálna, hazudna ,félre..., drogozna, vagy bármi olyan dolgot csinálna ami nem etikus! Ők mind szentek! Mindegyik makulátlan életet él!!! De ne róluk beszéljünk mert most nem ők hibáztak !

Viszont nézzük a sok fa... amit ez a bizonyos lap állít .
1. Curtist azonnal kitették az Edes Elet produkcióból ahogy napvilágot láttak az ismert hírek ...
Szóval : Kezdjuk ott ,hogy benne sem volt a produkcióban!! Ha valamilyen úton módon a Bors tudott rola ,hogy szerepelni fog benne , az csakis belső info lehet . Az pedig , hogy felhasználjuk egy újsághírben a műsor promóciójához azt , "HOGY KIRUGJUK AZT AKIT FEL SEM VETTÜNK" , egy cseppet sem etikus..
Az a felvetés viszont igaz lehet ,hogy tényleg emiatt nem lesz megállapodás . Halkan jegyzem meg egy kicsit álszentnek tűnik nyilatkozni azok fényében , hogy a műsor hemzseg azoktól az emberektől akik , sikkasztási , adócsalási , kábítószeres vagy más ügyek miatt kerültek már a biróság latókörébe.. Csak nekik annyi vér se volt a pucájukba hogy beismerjék .

2. A miskolci koncertet is emiatt az ügy miatt mondták le..
Faszsag !
Én mondtam le , mert üti egymást két időpont ! A miskolci koncerttel egyidőben Tv2ben is kell lennem egy élő felvételen. Nem összeegyeztethető a két dolog! Lemondtam .

3. Veszélyben van a kapcsolatunk es lehet elválnak útjaink Curtisszel!

Talán ez a legnagyobb faszság! Tudom kicsit furcsának tűnik a média világában,de a mi kapcsolatunk nem érdekkapcsolat hanem barátság! A barátok pedig akkor is segítenek egymásnak mikor baj van. Curtis a legtehetségesebb fickó akivel egyutt dolgoztam az elmúlt 12évben, egy forróvérű de tiszta szívű fiú! Amit tett elítélendő és nem helyes, de én aki Bettivel való kapcsolatát másfél éve ismerem egész más szemszögből látom ezt az esetet. A kapcsolatuk pont annyira volt őszinte mint ez a Bors cikk."

Majka önmagához híven zárta a levelet: a gyerek ma reggel kihányta a reggelit mert tegnap bevedelt a tengervízből, úgyhogy inkabb ezzel szeretnék foglalkozni mint kamu újságcikkekkel..thx

Címkék: bántalmazás, curtis, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.