Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 24. 07:22, hétfő | Bulvár

Majka női ruhában zsűrizett és még volt egy-két meglepetés

Majka női ruhában zsűrizett és még volt egy-két meglepetés

Majka a Nicsak, ki vagyok? című műsor első adásában tett egy fogadást arra vonatkozóan, hogy kit rejthet a Szőrmók jelmez.

Majka a műsorban azt ígérte, ha Vajna Tímea van a jelmez alatt, akkor a második adásban női ruhában fog zsűrizni. A fogadást elveszítette, így női ruhában lépett színpadra a TV2 vadonatúj show-jában.

Holdamp Linda, a produkció stylsitja tartotta magát a Borsnak tett ígéretéhez, miszerint a ruhák mellett kiegészítőkkel is készült, hiszen a szűk fekete csillogós ruha, a magassarkú cipő es a fekete harisnya mellett még egy tiara is kerult Majka fejére, akit a műsorvezető Tilla a borsodi transzvesztita klub elnökének nevezte új külsejét látva.

Az ózdi hős azt mondta, inkabb kihúzatta volna két fogát elölről, minthogy nőnek öltözzön, de mint mondta, nem akart s*gget csinálni a szájából és vállalta a kihívást.

Bár Majka szeretett volna a műsor első szünetében átöltözni, a két sztárcsapat tagjai egyelőre nem engedtek a kérésének. Majkát végül csak engedték átöltözni.

A második show-ban elsőként a Pillangó hullott el elsőként, Bíró Ica volt az álarc mögött, senki nem találta el. A második kieső Curtis lett, ő az Ördög jelmezét vette magára.

A végére maradt a Panda Maci illetve az Oroszlán, a legvadabb - néha szürreális - tippek érkeztek a kétszer háromfős csapattól, 1-1 volt az állás ekkor.

Kiderült, hogy a Panda csak hetek múlva leplezi le magát, ugyanis továbbjutott, vígan ugrált, hajlongott. Az Oroszlán lett az utolsó, aki felfedte magát, Shane Tusup volt az, Hosszú Katinka volt férje.

Forrás: origo.hu; borsonline.hu

Főkép: blikk.hu- Móricz István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.