Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Július 26. 13:28, csütörtök | Külföld

Majonézes fagyi a nyár újdonsága

Majonézes fagyi a nyár újdonsága

A nyári melegben kevés dolog esik jobban, mint egy gombóc fagylalt. Az utóbbi időben azonban egyre furcsább ízekkel próbálkoznak a vállalatok.

A skót ICE nevű fagylaltozó néhány hete bemutatta a majonézes ízt, az internet nagy része pedig teljesen kiborult, de vannak olyanok is, akik szerint ez az évszázad ötlete.

A majonéz rengeteg mindenhez passzol, azonban kevesen tudnák elképzelni jégkrém formájában. A skót ICE azonban gondolt egy nagyot, és megalkották a majonézes fagyijukat, amely egyből hatalmas sikertörténet lett. Vannak, akik utálják, mások szeretik, de mindenki erről beszél.

Az ICE kézműves fagylaltozó néhány hete osztotta meg a majonézes fagylaltját az Instagram nevű közösségi oldalon, azóta pedig világszerte szenzáció lett a merész ötletből. Simon Rimmer angol szakács szerint van értelme a dolognak, akárcsak a tejfölös fagylaltnak. Az még sajnos nem létezik, viszont az ICE többek között Monster energiaital ízű fagylaltokat is árul.

Forrás: origo.hu

Kép: elelmiszer.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.