Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Május 08. 12:30, kedd | Helyi
Forrás: Győr Plaza

Májusi rendezvénydömping a Győr Plazában

Májusi rendezvénydömping a Győr Plazában

Boros Lajos képkiállítása és Lali Király audienciája a Győr Plazában.

Boros Lajos képeinek legjavát mutatja be a kiállítás, melyeken a fény, a víz és a KÁOSZ uralkodik. A képeket 2012. május 12-24 között lehet megtekinteni a Győr Plazába, a T-Partner üzlettel szemben.

A kiállítás teljes időtartama alatt a képekhez egy audiovizuális tárlatvezetés is tartozik, ahol a művész maga mondja el a képekhez tartozó legfontosabb információkat zenei aláfestéssel.

A tárlat egyik képe árverésre kerül az élő Lali király rádió felvétele során, amelyből a befolyt adományt jótékony célra ajánlja fel a művész és a szervezők a győri Lurkó Alapítvány számára. (A Lurkó Alapítvány célja, hogy a beteg kórházban kezelt gyermekek számára elviselhetőbbé tegye az ott eltöltött időt. Az Alapítvány három játszóházat alakított ki, (egyet a gyermekosztályon fekvő gyermekeknek, egyet a gyermekambulancián vizsgálatra várakozó gyermekeknek, egyet pedig a gyermeksebészeten kezelt kis lurkóknak) ahol önkéntes segítők terelik el a gyermekek figyelmét betegségükről játékkal, kézműves foglalkozásokkal. Az elárverezett kép segítségével még több gyermek arcára varázsolhatnak mosolyt.)

A rendezvény fővédnöke és a kiállítást megnyitja: Bódis Piroska üzemeltetési igazgató Győr Plaza

Lali Király audienciája

A műsor felvétele 2012. május 12-én 18:00 órakor kezdődik a Győr Plazában.
A kiállítás megnyitóját követően, élő Lali Király rádiófelvételre is sor kerül majd, ahol nem csak a király, hanem természetesen Szív Atya is jelen lesz, és az audiencián fogadják az érdeklődőket. A Győr Plazában rögzített műsor felvételről lejátszásra is kerül majd a NEO FM hullámhosszán a jól ismert műsorban.
„Gyere el Te is és légy részese a népszerű rádióműsornak!”

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a Győr Plazában.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.