Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 11. 13:23, szerda | Helyi sport

Már a gyógyulás útján az AUDI ETO KC dán légiósa

Már a gyógyulás útján az AUDI ETO KC dán légiósa

A Győri Audi ETO KC dán légiósa, Anne Mette Hansen rehabilitációja szépen halad. A dán átlövő jelenleg hazájában végzi az orvosok által előírt rehabilitációt, majd hamarosan visszatér Győrbe.

A zöld-fehérek átlövője, Anne Mette Hansen a szeptember 21-i Siófok elleni magyar bajnoki mérkőzésen szerzett térdsérülést – az első játékrész végén a hazaiak javára megítélt időn túli szabaddobásnál rosszul ért talajt, majd térdét fájlalva hagyta el a pályát. Az esetet követő orvosi vizsgálatok során kiderült, a játékos részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett. Váratlan kényszerpihenője miatt, a dán válogatottba kapott behívója ellenére sem tudott pályára lépni az Európa-bajnoki selejtezők során.

„Jól halad a rehabilitációm, minden nap egyre több mindent tudok már csinálni. Próbálok annyit edzeni rögzítővel a lábamon, amennyit csak lehet. Rengeteg stabilizáló és egyensúlygyakorlatot végzek, de ügyelek az erősítésre is, hogy a térdem minél jobb állapotban legyen, amikor már elhagyhatom a rögzítőt.” – számolt be állapotáról a játékos. Anne Mette sérült térdén hamarosan kontroll MRI vizsgálatot végeznek el, ezt követően tér vissza Győrbe, ahol Holanek Zoltán vezetésével folytatja a rehabilitációt.

Jobbulást és mihamarabbi visszatérést kívánunk Anne Mette Hansennek!

Forrás: AUDI ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.