Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2012. Március 14. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Már az orvosok is aggódnak Angelina Jolie-ért

Már az orvosok is aggódnak Angelina Jolie-ért

Az Oscar-gála óta mindenki a színésznő lábán tréfálkozik. De végre valaki komolyra fordított a szót és kijelentette: Angelina beteg és szakember segítségére szorul.

A View című műsorban dr. Drew Pinsky orvos megdöbbentő őszinteséggel beszélt a 36 éves színésznőről, és a hollywoodi díszletek mögött zajló valóságról. "Elegem van abból, hogy állandóan hallgatni kell. Hogy sorra jönnek és receptköteles gyógyszereket iratnak fel maguknak, hogy kipihenjék a stresszt, vagy hogy soványabbak legyenek. Aztán elvonóra kerülnek, vagy meghalnak.

Ki kell, hogy mondjam, Angelina Jolie betegesen csontos, egyértelműen evészavarokkal küzd. Egyszóval alultáplált. Egyáltalán nem szabadna, hogy ő legyen a példa! Ráadásul a fényképek és a kamerák torzítanak, kövérítik kicsit az embert. Az életben még ijesztőbb képet nyújt?

A doktornak valószínű igaza lehet, mert a színésznő egy barátja állítja, Angelina napi 600 kalóriánál alig eszik többet. "Reggel, ébredés után, egy kis kókuszolajat bekanalaz egy marok zabpehellyel és már rohan is. Egész nap lót fut, és előfordul, hogy elfelejt ebédelni. Maximum megeszik egy marék mandulát, és kész. Nagy ritkán egy kevés macis gumicukrot. A vacsorája pedig egy vékony szelet steak, és egy üveg vörösbor"

Nos, ha mindez igaz, lassan tényleg kórházba kerül!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!