Városlista
2019. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.

A magyar csapat a Child,Teen, Miss és Mrs, illetve mr teen kategóriában vesz részt a Miss & Mr. Grand Sea World-ön, hogy megmérettethesse magát.

A 23 éves szépség, aki egyben a magyar csapat területi képviselője, az egyik közösségi oldalon publikálta, hogy indulás előtt egy csapatépítőt tartott az indulóknak Budapesten, ami nem más volt, mint a The Biebers koncert, illetve egy múzeum látogatás.

Az események végeztével 22 óra körül elindultak a román határ felé, hogy idén is elhozzák a legjobbnak járó koronát. Sok sikert!

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon

2019. Október 15. 10:56, kedd | Bulvár

Tolószékébe rejtett kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra

Tolószékébe rejtett, csaknem három kilogramm kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra Kolumbiában - közölte a helyi rendőrség szóvivője hétfőn.