Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.

A magyar csapat a Child,Teen, Miss és Mrs, illetve mr teen kategóriában vesz részt a Miss & Mr. Grand Sea World-ön, hogy megmérettethesse magát.

A 23 éves szépség, aki egyben a magyar csapat területi képviselője, az egyik közösségi oldalon publikálta, hogy indulás előtt egy csapatépítőt tartott az indulóknak Budapesten, ami nem más volt, mint a The Biebers koncert, illetve egy múzeum látogatás.

Az események végeztével 22 óra körül elindultak a román határ felé, hogy idén is elhozzák a legjobbnak járó koronát. Sok sikert!

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 12:06, csütörtök | Bulvár

Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon - számolt be róla a BBC News.

2019. Július 17. 13:26, szerda | Bulvár

Hatalmas meglepetéssel készül Ákos, nem a zenéléssel folytatja

Ákos több olyan projektet tervez a 2020-as évre, amilyet korábban még soha nem próbált - erről a TV2-nek beszélt.

2019. Július 17. 10:02, szerda | Bulvár

Rekordszámú, 32 jelölést kapott az Emmy-díjra a Trónok harca

Rekordszámú, 32 jelölést kapott a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre, az Emmy-díjra a Trónok harca című sorozat nyolcadik évada, gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapó Netflixet.

2019. Július 17. 07:15, szerda | Bulvár

Kivágták a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt című sorozatból

Két évvel a széria indulása után, a Netflix kivágta a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) című amerikai kamaszdráma-sorozat első évadából.