Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Július 21. 10:40, szerda | Helyi
Forrás: Győri ETO FC

Már 850 bérletes!

Már 850 bérletes!

A nyári futball szünet óta már második hazai, nemzetközi meccsére készül a Győri ETO FC, a kazah csapat elleni visszavágóra is érvényes bérletek megvásárlására

A Győri ETO FC- FK Atyrau mérkőzésre természetesen jegyeket is vásárolhatnak az érdeklődők, a földszintre 2.500 Ft, az emeletre 2.000 Ft a tikett. Minden kedvezményes (diák, nyugdíjas, Kisalföld hűségkártyás) belépő megváltására csak a kijelölt pénztárfülkében lesz mód, ott viszont más jegyet nem adnak ki a kezelők.

A hazai ultra szektorba az ultrák, a Keleti lelátó I" szektorába a 65 év feletti kilátogatók, érvényes diákigazolvány felmutatásával, 23 éves korig pedig a tanulók vásárolhatnak akciós 1000 Ft-os belépőjegyet a nézőtér P" szektorába.

Jegyek elővételben az interneten keresztül; az eto.hu, a ticketportal.hu és a sportgyor.hu oldalakon, továbbá az ETO Shopban, a győri Tourinform Irodában és a Ziccer Sport üzletében is beszerezhetőek.
Ezen kívül elővételre nyújtunk lehetőséget Nagymegyeren a Cimbora Sörözőben, Héderváron a Kont étteremben, Téten a Dominó presszóban, Ikrényben a Realpont élelmiszerboltban, Enesén a 3. félidő presszóban, Kónyban a Sportpálya pubban. Mosonmagyaróváron, Dunakilitin, Bezenyén, Jánossomorján és Rajkán pedig a Rajkai Sportegyesület árulja a belépőket.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.