Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Február 16. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Már a hatodiknál tart a fehérvári fiúbanda

Már a hatodiknál tart a fehérvári fiúbanda

A Sárga Taxi zenekar már régen nevet szerzett magának a rock and roll szakmában. Hogy helyük van, azt bizonyítja a hat megjelent hanghordozó, amelyből a legújabbat idén januárban jelentették meg. Komár Lászlónak már elnyerte a tetszését

Éppen fél tucat hanghordozónál tart a zenekar, amely dicséretes szám a magyar lemezpiacon. A Sárga Taxi soha nem áll le, már 14 éve folyamatosan van benzin, ami előre viszi Bokát és zenészeit. A legújabb korong a Csillagfény Táncklub címet viseli, amely nem csupán új felállással, hanem csinos táncos lányokkal együtt született. Hogy ez miként valósulhat meg CD formájában? Nos, a címadó dal a táncklub nevét takarja, amelynek tagjai már két éve aktívan részt vesznek a Taxi fellépésein. Az új ötletek tehát még mindig jellemzik a rock and roll zenekart, mert nem csak a zene, a show is fontos szerepet játszik a munkásságukban.

Kirándulás és Komár Laci

A lemez 11 dala hűen követi az eddigi albumok rock and roll világát és kimondottan hangulatosra sikerült. Különös kalandozásnak is fültanúja lehet az, aki megszavazza a bizalmat a Csillagfény Táncklubnak, hiszen az imádott műfaj határain belül a zenészek kirándulást tesznek más és más stílusokban is.


A minőséget és a kiválóságot Komár László ajánlása garantálja, aki a műfaj nagy ismerője és elismert képviselője. S ha egy rock and roll ikon azt állítja, hogy „őrületeseket lehet rá bulizni”, annak bizony hinnünk kell! A csapat hamarosan klipet is forgat a címadó dalból, ami garantáltan igazi rock and roll hangzást és látványt nyújt majd.

Jó hír még a srácok háza tájáról, hogy a korong több dalát is örömmel fogadták és játsszák a rádiók, így érdemes figyelni, hátha elkaphatjuk a Taxit. A székesfehérvári zenészek lemezbemutató turnét is terveztek az új CD kapcsán, a pontos helyszínekről és dátumokról a hivatalos honlapon informálódhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.