Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Június 26. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Már egy éve nincs köztünk Jacko

Már egy éve nincs köztünk Jacko

Nehéz elhinni, de ma van kereken egy esztendeje, hogy mindenidők legnagyobb popsztárja, Michael Jackson elhunyt. De békében még nem nyugodhat a gyilkosa és a családja miatt.

2009. június 25-én örökre megváltozott a világ. Sorozatos orvosi műhibák következtében ugyanis meghalt Michael Jackson. Viszont a gyilkosa, Dr. Conrad Murray a mai napig szabad lábon van, bár jelenleg is tart a tárgyalása. De senki ne számítson rá, hogy életfogytiglanra, vagy akár halálra ítélnék. Ugyanis a bíró eddigi viselkedése nem arra utal, hogy nagyon meg akarná büntetni. Mivel egyrészt nincs őrizetben, sőt, még az engedélyét is visszaadta, így akár praktizálhat is, ha akar.



De a Jackson-klán tagjai sem éppen viselkednek méltóan Michael nevéhez. Az apja, Joe valóságos média turnén van fia halála óta. Képes bármit, bárkinek lenyilatkozni, ha pénzt, vagy egyéb juttatást kap érte cserébe. A testvérei szintén hasonlóan cselekszenek, csak rájuk kevesebben kíváncsiak. Így olyan fantasztikus kijelentésekkel gazdagodtunk, mint a Jacko ma is élne, ha muzulmán lett volna, vagy, ha szerződést bont a koncertszervezőjével, mert ők küldték rá a gyilkos brigádot. Valamint készek azon nyomban kikaparni egymás szemét, csakhogy rátegyék a kezüket Michael 783 millió dolláros vagyonára, ami a halála óta halmozódott fel. Illetve a 273 darab kiadatlan dalára.



Egyedül talán csak annyi pozitívum történt ebben a tizenkét hónapban, hogy a három gyereke megtapasztalhatta, milyen igazán élni. Már nem kell maszkot hordaniuk, akkor is mehetnek plázákba, mozikba, amikor mások tartózkodnak bent rajtuk kívül. Szeptemberben pedig végre iskolába fognak járni, ahogy bármelyik kortársuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.