Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Június 05. 07:45, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Már most minden idők legjobb mérkőzéseként emlegetik

Már most minden idők legjobb mérkőzéseként emlegetik

Véget ért Novak Djokovics veretlenségi sorozata. A szerb teniszező idei negyvenkét meccses menetelését Roger Federer szakította meg a Roland Garros elődöntőjében.

A svájci négy játszmában verte ellenfelét, aki azzal, hogy nem jutott a vasárnapi fináléba, elszalasztotta azt a lehetőséget is, hogy átvegye a világranglista vezető helyét Rafael Nadaltól. Ennek ellenére a pénteki Federer-Djokovics összecsapást már most a Roland Garros történetének legjobb mérkőzéseként emlegetik a szakemberek.

A 25. születésnapját ünneplő Nadal egyébként több mint három órás mérkőzésen a bokasérüléssel bajlódó Andy Murrayt győzte le a másik elődöntőben. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g