Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 04. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop

Már nem számíthat családjára a Megasztár csillaga?

Már nem számíthat családjára a Megasztár csillaga?

Szíj Melinda inkább vállalja az egyedüllétet és magányt a szombat esti élő adások alatt, mintsem olyat kényszerítsen gyermekeire, amit azok nem szeretnének. A TV2-es közönség kedvence így magára hagyottan, ismeretlen ismerősök buzdít

A Megasztár jóval több, mint fény és csillogás, hiszen a versenyzők egy héten át megfeszített tempóban készülnek az élő adásra, amiben több millió néző követi figyelemmel tehetségüket és aktuális lelkiállapotukat. Egyedül a család és a versenyzők szerettei lehetnek azok, akik támaszt nyújthatnak ezekben a nehéz hónapokban, nem véletlen hát, hogy a versenyzők pihenőhelyéül szolgáló lihegő melletti szektorban a közeli hozzátartozók kapnak helyet, akik néha csak egy-egy mosollyal, vagy egy gyors puszival biztatják szeretteiket. Nem így Szíj Melindát, akit ismerősei kísérték a szombati döntőre. Ketten közülük a színpad mellett szorítottak, a közeli szektorban mindössze egy hölgy üldögélt.

"Melinda ismerőseivel jöttem, bár nem ismerem. A családja, a gyermekei és az élettársa nincsenek itt, Győrött maradtak. Nem ismerem, de nagyon szurkolok neki. Hosszú lenne ezt kifejteni, de jó lenne, ha kicsit bátrabb lenne, ugye érti" - mondta a Napi Ásznak a kedves hölgy, aki ismeretlenül is meghatottan hallgatta a tehetség előadását.

"Azt kértem, ne jöjjenek ma ide!" - mondta el Szíj Melinda Liptai Claudia azon kérdésére, hogy hol vannak a gyermekei. "Ők nem szeretnek szerepelni és én tiszteletben tartom a döntésüket" - próbálta szépíteni Melinda a tényt, hogy gyermekei cserbenhagyják ebben a nehéz időszakban. A zsűri mindezek ellenére bíztatja, és arra kéri, hogy ne adja fel álmait. Pedig úgy tűnik, mindez családja szétszakadásához vezet.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.