Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2011. Január 10. 17:00, hétfő | Helyi
Forrás: Marcal Teniszcentrum

Marcal Teniszcentrum, ahol a sport, szórakozás, szabadidő hasznos eltöltése és a wellness a főszerep

Marcal Teniszcentrum, ahol a sport, szórakozás, szabadidő hasznos eltöltése és a wellness a főszerep

A Marcal Teniszcentrum 2006 tavaszán nyitotta meg kapuit a sport - és azon belül is a tenisz - rajongóinak nagy örömére. Létesítményünk teljes körű szolgáltatással, igényes környezetben várja az ide látogató kedves Vendégeket. Az ép

Marcal Teniszcentrum nyereményjáték

Az épületen kívül - szabadtéren, nyáron 7 salakos pálya kínál teniszezési lehetőséget, de nálunk télen sem áll meg az élet: a 7 pályából legalább 4-et ilyenkor sátorral fedünk be, hogy - a környéken egyedülálló módon - hóban és hidegben se kelljen lemondani a salakpályás teniszezés nyújtotta örömökről. A sportolók kényelmét szolgálják a zuhanyzóval, mosdóval felszerelt öltözők, valamint az értékek biztonságos megőrzését szolgáló kulcsos szekrények is. Az intézményben lehetőség van oktatásra is jelentkezni! A tanulni vágyókat kedvezményes pályadíjakkal támogatjuk, ezzel is elősegítve a tenisz és a fallabda széles körben való megismertetését és megkedveltetését. Az új Vendégeken kívül nem feledkezünk meg hűséges és elkötelezett sportolóinkról sem, hiszen az ő részükre a szaunát és a konditermet ingyen biztosítjuk. A klubélet erősítése céljából rendszeresen tartunk amatőr versenyeket is, melyek során mindenkinek lehetősége nyílik tudásának összemérésére a többi lelkes sportrajongóval.
A Marcal Teniszcentrum Csapatának legfontosabb törekvése, hogy egy igazán jó hangulatú, ügyfélbarát környezetet teremtsen az itt kikapcsolódóknak, és professzionalitásával, rugalmasságával a régió legkedveltebb sportlétesítményévé váljon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

2024. Május 11. 08:14, szombat | Helyi

Mitől vidám a Vidám Paradicsom?

Üdv a paradicsomban! – így köszöntötte stábunkat Balogh Imre Csaba a Greencoop Hungary Kft. ügyvezetője.

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.