Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2020. Március 18. 07:53, szerda | Helyi

Marcalváros szélén ragadtak a tigrisek

Marcalváros szélén ragadtak a tigrisek

A lehető legrosszabb időpontban kezdte meg győri vendégszereplését a Hungária Nagycirkusz, hiszen mindössze két nappal az előtt érkeztek, hogy Orbán Viktor bejelentette a tömegrendezvények betiltását.

Mivel a cirkuszsátor alá többen férnek el száz nézőnél, a társulat gyakorlatilag előadás nélkül bontott sátrat, ám a kamionok és a lakókocsik még mindig az egyik bevásárlóközpont parkolójában állnak.

A Győr+ stábja megkereste a szerencsétlenül járt társulatot, ám az artisták közül senki sem akart nyilatkozni.

Információink szerint, a cirkusz 25 kamionja néhány napon belül elhagyja Győrt.

Az egészségügyi vészhelyzet miatt kialakult állapotot méltányolta a terület birtokló áruházlánc is, hisz méltányos területfoglalási díjat kér csupán a Hungária Nagycirkusztól és azt is engedélyezte, hogy még néhány napig, amíg a szállításokat megszervezik a területen maradjanak a cirkuszosok.

A társulat egyébként Győrből egyenesen az úgynevezett téli szállásuk felé veszi az irányt, hisz a betervezett turnécélpontokba értelmetlen lenne elmenniük. A magát megnevezni nem akaró forrásunk szerint, bár bíznak abban, hogy a nyári időszakban a Balaton környékén még láthatja a publikum a cirkusz artistáit a manézsban, nincsenek illúzióik. Véleménye szerint az idei turnéidőszak úgy fejeződött be, hogy el sem kezdődött.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.