Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2013. Március 14. 12:00, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: NJ

Március 15-ei programok Győrött

Március 15-ei programok Győrött

A rendkívüli időjárás miatt változik a március 15-i városi ünnepség programja.

A kedvezőtlen időjárási előrejelzések miatt a Honvéd liget helyett a Richter teremben rendezik a városi ünnepséget. Az esti műsor és az útlezárás elmarad.

A legfrissebb időjárási előrejelzések rendkívül alacsony hőmérsékletet, viharos szelet, hófúvást prognosztizálnak a március 15-i városi ünnepség időpontjára. A győri önkormányzat megemlékezése természetesen nem marad el, de az ünneplők egészségének megóvása érdekében a programok az alábbiak szerint módosulnak:

- A városi ünnepség az eredeti 10:00 órás kezdés helyett 10:30 órakor kezdődik a RICHTER TEREMBEN! Borkai Zsolt polgármester megemlékezése és az ünnepi műsor után a résztvevők a Honvéd ligeti emlékműhöz vonulnak, ahol a különböző városi szervezetek koszorúznak.
- A 11:00 órára a Szent István útra meghirdetett díszalegységi felvonulás ELMARAD!
- Az ünnepi Díszközgyűlés a korábban meghirdetett módon, 12:00 órakor kezdődik a Richter teremben.
- A 18:00 órára meghirdetett Klapka Rockmusical ELMARAD!
- A programok módosulása miatt a korábban kihirdetett útlezárások sem történnek meg, ezért a buszok sem a terelőútvonalakon közlekednek!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a változtatásról az ünneplők biztonsága és a megemlékezések méltó módon történő lebonyolítása érdekében döntött.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 18:08, kedd | Életmód

Többet szánnak az idén az iskolakezdésre a családok

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 17:00, kedd | Külföld

Oroszországban április vége óta először csökkent 5 ezer alá az új fertőzések száma

Oroszországban április 23. óta először csökkent 5 ezer alá a 24 óra alatt újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek száma a kedden közölt hivatalos adatok szerint.

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.