Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Május 03. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris külön élnek Vilmosék

Máris külön élnek Vilmosék

Jövő havi nászútjukat követően, több mint két hónapig nem láthatja egymást az angol királyi család ifjúpárja, mert a herceg kiképzésre megy.

Jelenleg egy meg nem nevezett angliai városban pihenik ki a világraszóló esküvőjük fáradalmait Vilmos és Katalin. A titkos kis utazás másik fontos célja, hogy egy kicsit együtt lehessenek kettesben, a világ szeme elől rejtve., mert erre sokáig nem lesz lehetőségük. A jövő havi nászútjukon kénytelenek lesznek néhány hivatalos megjelenésre is, utána pedig külön töltenek egy elég hosszú periódust. Vilmos ugyanis a mézeshetek után indul a Falkland-szigetekre, hogy befejezze helikopterpilóta kiképzését. Mindez tíz hétig tart majd, újdonsült neje viszont nem tarthat vele a bázisra. Vagyis több mint két hónapig külön fognak élni, és még csak találkozni sem tudnak majd. Ami nem éppen a legjobb módja egy házasság elkezdésének. Cambridge hercegének ugyan hatalmában állna, hogy áttegye a tréningje időpontját, de nem szeretne különb bánásmódot a többi katonától.


Vilmos szóló távolléte előtt azonban még beiktatják közös kis nászútjukat, ami jelenleg nagyobb titok, mint Osama bin Laden holttestének holléte. A brit titkosszolgálat még Kate-nek sem árulta el, hogy merre fognak nyaralni pár hét múlva, nehogy kikotyogja valakinek. Csak annyit tudni, hogy valamilyen egzotikus helyen ünneplik majd meg egybekelésüket, egy magánvillában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.