Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 22. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris mutogatja magát a tizenéves örökösnő

Máris mutogatja magát a tizenéves örökösnő

A Kardashian-nővérek alig tizennégy esztendős mostohahúga, Kendall máris a nagy elődök nyomába szegődött, és apró bikiniben pózol az egyik magazinban.

Kim Kardashian évente több mint egymilliárd forintot keres azzal, hogy van. Ehhez nem kell sem dolgoznia, sem buliznia, sem hirdetnie bármit is. Ez a karrier pedig elég tetszetős nagyobbik mostohahúgának is. Ezért Kendall Jenner már most elkezdte építeni a hírnevét, ami a testére épül. Ugyan alig tizennégy éves, de már az egyik magazinban bikinire vetkőzött a héten, mert amúgy nincs elég magamutogató modell még. Hamarosan pedig belekezd profi manöken karrierjébe, ahol aztán tényleg nem garbóban és nagykabátban fogják kizavarni a kifutóra.

Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy kell-e az embernek pénz. Hiszen az egyesült Kardashian és Jenner klán olyan vagyonnal rendelkezik, amiből Közép-Európa három országa is elélne egy évig vígan. Ők azonban még híresek is akarnak lenni, mert a gazdagok közül csak akkor lehet kitűnni, ha a fél világ ismeri a nevüket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.