Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Szeptember 14. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Marsi Anikó befejezte?

Marsi Anikó befejezte?

Azt beszélik, hogy Marsi Anikót vélhetően többet már nem látjuk képernyőn. Ezt az információt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.

Mint ismeretes, a Fókusz egykori műsorvezetője az elmúlt években két kisfiúnak adott életet. A nagyobbik öt, a kisebbik pedig most két éves. Anikó a két baba születése között rövid időre visszatért a képernyőre, de az utóbbi időben úgy hírlik, a jövőben már csak férjének, Palik Lászlónak és gyermekeinek szeretne élni. Bár a kicsik életkorából ítélve lassan időszerű lenne, hogy Anikó ismét munkába álljon, de információink szerint egyelőre még a csatornánál sem tudják, hogy éppen mi van vele.

Egy biztos, mióta Ausztráliából hazatértek, szinte elérhetetlenek, Anikó még a telefonszámát is lecserélte. Vajon mit titkolhat az ismert házaspár, miért kerülik ennyire a nyilvánosságot? Lehet, hogy valóban igaz, miszerint az ismert tévésnek már esze ágában sincs visszatérni a képernyőre?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.