Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 06. 14:44, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Más névvel ragyognak tovább a kiscsillagok!

Más névvel ragyognak tovább a kiscsillagok!

A 2007-es Csillag Születik-ben megismert és megszeretett tánccsoport, a Black Time, egy kellemetlen vita miatt sajnálatos módon elvesztette nevét. Ódor Dániel, akit a műsorban a csapat vezetőjeként ismert meg az ország összetűzésbe került

A különválás következményeként az együttesnek nevet kellett változtatnia. Ódor Dániel és a csapat tagjai a No Comment nevet választották, ezzel is jelezve, hogy nem foglalkoznak az őket ért kellemetlenségekkel!
2007-ben a tehetségkutatóban szerzett ismertségnek köszönhetően rengeteg fellépési lehetőséget kapott az akkor még Black Time néven futó csapat. 2008-ban azonban, mikor a szakítás miatt elvesztették a nevüket, mindent elölről kellett kezdeniük.

A csapat, a stílus, az életérzés ugyanaz maradt, csak a név változott No Comment-re! Tehetségüket és kitartó munkájukat rövid idő elteltével az élet egy nagy lehetőséggel jutalmazta: a NOX együttes nagyszabású Időntúl koncertturnéjának színpadképének és koreográfiáinak kidolgozására Ódor Dánielt kérték fel, a produkcióban részt vevő táncosok pedig a No Comment tagjai lettek!
A tánccsoportot visszatérése kapcsán az RTL Klub a 2009-es Csillag Születikbe is visszahívta, ekkor már mint sztárvendéget. A műsorban való fellépésnek köszönhetően újra a figyelem középpontjába kerültek! A No Comment a névváltoztatással egy időben új iskolát is alapított, ez lett a No Comment Hip Hop Tánciskola. Mindössze másfél éve léteznek, de már az ország 22 helyén tanítanak. Diákjaik száma hamarosan eléri az 1000 főt. Minden évben szerveznek táborokat, ahol naponta többször van táncóra, és a tanárok gondoskodnak arról is, hogy fergeteges hangulat legyen! A No Comment tagjai rengeteg hazai és nemzetközi versenyen vesznek részt, megszámolni is nehéz lenne, hány díjat is szereztek már. Eddigi eredményeik közül talán a legbüszkébbek a 2 világ- és 2 Európa-bajnoki címükre. Az iskola tanulói példaképként tekintenek tanáraikra.

Ódor Dániel és a csapat nagyon nehéz időszakon van túl. Nagyon közel voltak ahhoz, hogy sokéves munkájukat elveszítsék egy sajnálatos vita miatt. A csapat kitartása és rengeteg munkája miatt azonban sikerült újra visszatáncolniuk magukat a csúcsra.

http://www.nocommenthiphop.com/

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára