Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2018. Október 24. 07:18, szerda | Külföld

Másfél milliót lopott el egy légiutas- kísérő

Másfél milliót lopott el egy légiutas- kísérő

Közel másfél millió forintnak megfelelő összeget tulajdonított el a vád szerint egy légiutas-kísérő az Emirates légitársaság business osztályán.

A lopás még júniusban történt az Emirates egyik Dubaiba tartó járatán – derült ki azokból a bírósági dokumentumokból, amelyeket a Gulf News szerzett meg. Három fivér repült haza Thaiföldről a business osztályon, ám apjuk rosszul lett, ezért mindhárman elhagyták helyüket, hogy megnézzék, mi van vele. Ezalatt a táskáikat ellenőrizetlenül hagyták.

Amikor visszatértek, észrevették, hogy összesen 18 500 dirham, azaz közel másfél millió forint értékű pénz tűnt el a tárcáikból különböző valutákban. Az utasok értesítették a légiutas-kísérők vezetőjét, majd később a rendőrséget is. A pénz nem került elő, de a rendőrök rögzítették a tárcákon lévő ujjlenyomatokat.

A rendőrségi vizsgálat során az egyik 37 éves egyiptomi utaskísérő ujjlenyomatát találták meg az egyik tárcán. A férfi a bíróságon tagadta a lopást, ám az egyik rendőr azt állította, hogy a vádlott már beismerte tettét, amikor az ujjlenyomatai megegyeztek a tárcán lévővel. A bírósági tárgyalást később folytatják.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció- portfolio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 18:02, kedd | Külföld

Több amerikai milliomos a gazdagokra kiszabott adók emelését sürgeti

Több amerikai milliomos nyílt levélben a gazdagokra kiszabott adók emelését sürgette, de nemcsak az amerikai, hanem a világ kormányainál annak érdekében,

2020. Július 14. 16:01, kedd | Külföld

Közös holdbázis létrehozásának lehetőségéről tárgyalt Oroszország és Kína

Oroszország és Kína hétfőn megvitatta az űrkutatásban, egyebek között egy tudományos holdbázis lehetséges létrehozásában folytatott együttműködés kérdéseit

2020. Július 14. 15:00, kedd | Külföld

Júniusban nőtt a németországi infláció

Júniusban az előzetes adatoknak megfelelően 0,9 százalékos, a májusi 0,6 százaléknál magasabb volt a németországi infláció a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis keddi jelentése alapján.

2020. Július 14. 13:04, kedd | Külföld

A Mol gázt és gázkondenzátumot talált Pakisztánban

A Mol-csoport ismét gázt és gázkondenzátumot talált Pakisztánban, ez tovább erősíti a társaság kutatás-termelési nemzetközi tevékenységét - közölte a Mol kedden az MTI-vel.