Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2018. Október 24. 07:18, szerda | Külföld

Másfél milliót lopott el egy légiutas- kísérő

Másfél milliót lopott el egy légiutas- kísérő

Közel másfél millió forintnak megfelelő összeget tulajdonított el a vád szerint egy légiutas-kísérő az Emirates légitársaság business osztályán.

A lopás még júniusban történt az Emirates egyik Dubaiba tartó járatán – derült ki azokból a bírósági dokumentumokból, amelyeket a Gulf News szerzett meg. Három fivér repült haza Thaiföldről a business osztályon, ám apjuk rosszul lett, ezért mindhárman elhagyták helyüket, hogy megnézzék, mi van vele. Ezalatt a táskáikat ellenőrizetlenül hagyták.

Amikor visszatértek, észrevették, hogy összesen 18 500 dirham, azaz közel másfél millió forint értékű pénz tűnt el a tárcáikból különböző valutákban. Az utasok értesítették a légiutas-kísérők vezetőjét, majd később a rendőrséget is. A pénz nem került elő, de a rendőrök rögzítették a tárcákon lévő ujjlenyomatokat.

A rendőrségi vizsgálat során az egyik 37 éves egyiptomi utaskísérő ujjlenyomatát találták meg az egyik tárcán. A férfi a bíróságon tagadta a lopást, ám az egyik rendőr azt állította, hogy a vádlott már beismerte tettét, amikor az ujjlenyomatai megegyeztek a tárcán lévővel. A bírósági tárgyalást később folytatják.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció- portfolio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 14. 12:23, szombat | Külföld

Trump szerint Boris Johnson győzelme előrevetíti a 2020-as amerikai választás eredményét is

Boris Johnson és a brit konzervatívok győzelme az Egyesült Királyságban előrevetíti a 2020-as amerikai választások eredményét is

2019. December 14. 10:21, szombat | Külföld

Kisebb földrengés volt Törökbálint térségében

Kisebb földrengés volt Törökbálint térségében - közölte a Magyar Tudományos Akadémia szeizmológiai obszervatóriuma pénteken kora este a Facebook-oldalán.

2019. December 14. 09:08, szombat | Külföld

Hatalmas a különbség a leggazdagabb és a legszegényebb EU-tagország között

Némileg csökkent, de továbbra is óriási a különbség az Európai Unió leggazdagabb és legszegényebb országa, Luxemburg és Bulgária között

2019. December 14. 08:06, szombat | Külföld

Nem jár rosszul a Brexittel Nagy-Britannia

Boris Johnson elsöprő győzelme után szinte biztosra vehető, hogy a britek kilépnek az Európai Unióból (EU).