Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Szeptember 04. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Masszírozással a narancsbőr ellen

Masszírozással a narancsbőr ellen

A narancsbőr, a cellulit a nők egyik legnagyobb esztétikai ellensége. Előbbre sorolandó, mint a ráncosodás problémája, főleg a nyári időszakban, amikor a strandokon, a szabadidős tevékenységeknél mindenkiről lehull a lepel.

A narancsbőr, másnevén cellulit nem kímél, se fiatalt, se időset és nincs összefüggésben a kilókkal sem. Kialakulásához alapvetően a nem megfelelő táplálkozás járul hozzá. Ez jelenti a rendszertelen étkezést, a zsírban gazdag ételek fogyasztását. De sajnos a megfelelő étkezés se biztosíték a narancsbőr ellen. Ugyanis az alkoholfogyasztás, dohányzás, stressz is kiváltó oka lehet a bőr barázdásódásának. Ugyanígy a kevés mozgás és a passzív életmód is befolyásolhatja.

Ezen túl a narancsőr rámutathat különböző betegségekre is, hiszen nagy részben a narancsbőrt a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara okozza, amelynek köszönhetően a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. Ezért is érdemes a problémát az alapjaiban kezelni, mielőtt drága krémeket vásárolunk meg, annak érdekében, hogy felületesen orvosoljuk a narancsbőrt.

Először is fontos tisztába lennünk azzal, hogy milyen mértékű a narancsbőr elváltozás. Az első stádium jellemzői: sima bőr, álló és fekvő helyzetben is, de amikor széthúzzuk a bőrt már láthatóak a gödröcskék. Az eggyel súlyosabb kategória, amikor már álló helyzetben is észrevehető, de fekve még simának tűnik a lábon a cellulit. A legsúlyosabb pedig, amikor már megerősödve, minden testhelyzetben láthatóvá válik.

a narancsbőr stádiumai

Ma már van lehetőség arra, hogy otthon kényelmesen kezeljük ezt a problémát, minden orvosi beavatkozás nélkül, ráadásul költséghatékonyan. A lábak keringési problémáira egy speciális masszázsgépet már kifejlesztettek, ami nem más, mint az AirLeggy kompressziós masszázsgép. A masszázs technikát alkalmazó masszírozó berendezésnek köszönhetően az erekben, izmokban lerakódott salakanyagoktól is megszabadulhatunk, javítva a bőrszövet állagát, egészségi állapotát.

Az AirLeggy képes felfrissíteni a lábat és a gyengéd masszírozásnak köszönhetően a nyirokkeringés serkentésével regenerálja a szöveteket, csökkenthetii vagy akár el is tűnteti a narancsbőrt. Gyakori használata során a lábak egészségesebbek és vékonyabbak lesznek. Az AirLeggy kompressziós masszázsgép előnye, hogy képes nyirokmasszázsra is, így komplett lábregenerálást, lábszár és comb revitalizálást tud végrehajtani, miközben használója kényelmesen hátradőlhet és lazíthat.

a lábmasszázs csökkentheti a narancsbőrt

Az Airleggy masszázsgép használata mellett, tovább javíthatjuk az eredményt, rendszeres és egészséges táplálkozással, a káros szokások elhagyásával. Nagyon hatásos a megfelelő testmozgás is, amely önmagában is nagyban emeli az érezhető és szemmel látható változást. Miért elégednénk meg egy kisebb eredménnyel, amikor fürdőruhában is bátran, gátlás nélkül mutatkozhatunk, ráadásul egészségi állapotunkon is javíthatunk.

airleggy narancsbőr masszázs gép

További információk a
lábmasszírozó használatárólilletve
vásárlói véleményekről
a linkre kattintva olvasható.

Amennyiben kérdése van,
hívja ügyfélszolgálatunkat:
(06) 87 / 535-785


Miképp működik, miképp fejti ki hatását a lábakra, a lábak keringésére,
ezáltal a narancsbőrre a lábmasszírozó készülék?

Nézze meg videónkat, ahol Dr. Deák Sándor belgyógyász-természetgyógyász
elmagyarázza az Airleggy masszírozó gép, a kompressziós masszázs működési elvét,
és a lábakra, a lábak keringésére, a narancsbőrre, a láb egészségére kifejtett pozitív hatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.