Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2010. Január 18. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Revita TV

Médiabál - Győr

Médiabál - Győr

A győri báli szezon egyik legkiemelkedőbb buliját, a hetedik médiabált tartották szombat este az egyetemi csarnokban. A szokásokhoz híven ezúttal is országos hírű médiaszemélyis

A médiabálra érkező vendégeket a Why Not együttes muzsikája és jóféle pálinka kísérte az asztalokhoz. A megnyitón a Berkes Kálmán vezényelte győri filharmonikusok adtak kis koncertet, s ők szolgáltatták a zenét a győri balett művészeinek nyitótáncához. A vendégeket a város nevében Borkai Zsolt polgármester köszöntötte, a helyi sajtó képviseletében Szammer István, a Kisalföldet kiadó Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója szólt a megjelentekhez.

 

A műsorvezetést Fábián György újságíró mellett ezúttal Jakupcsek Gabriellára bízták a szervezők, de rajta kívül ott volt a bálon jó néhány országosan is ismert arc, Réz Andrástól Benkő Lászlón Keresztül Zoób Kati divattervezőig. No és persze ott volt Vágó István akinek az ide médiadíjat, a Párbaj győri nyertese, Szabó Tamás adta át.

 

A hivatalos programok után vacsorára invitálták a vendégeket, majd jöhetett a tánc. A talpalávalót stílusosan szintén egy ismert médiaszemélyiség, Gönczi Gábor zenekara, a Smile Showtime együttes húzta. A hangulatot éjfél után a tombolasorsolás értékes nyereményi fokozták, s hajnalig mulattak a bálozók.

 

 

Ide kattintva megtekinthetőek a bálon készült fotók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.

2024. Április 22. 08:15, hétfő | Helyi

Tudatos vezetők a felgyorsult világban

Belső világunkból indul ki az igazi boldogság. Ezt vallja a győri HELLÓ! Szeretlek Tudatos Vezetők Egyesülete.

2024. Április 22. 07:12, hétfő | Helyi

550 millió forintra csaphatnak le a kis sportszervezetek

Azok pályázhatnak, akik az utánpótlást nevelik ki.

2024. Április 21. 09:13, vasárnap | Helyi

500 ezer forintos bruttó fizetés és összetartó csapat ígéretével csábít a győri rendőrség

Állásbörzét tartott a győri rendőrség középiskolás fiatalok számára. Az utánpótlás-tervezési osztály rendőr-alezredesétől azt kérdeztük, hogyan teszik vonzóvá munkájukat a fiatalok számára.