Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2010. Január 18. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Revita TV

Médiabál - Győr

Médiabál - Győr

A győri báli szezon egyik legkiemelkedőbb buliját, a hetedik médiabált tartották szombat este az egyetemi csarnokban. A szokásokhoz híven ezúttal is országos hírű médiaszemélyis

A médiabálra érkező vendégeket a Why Not együttes muzsikája és jóféle pálinka kísérte az asztalokhoz. A megnyitón a Berkes Kálmán vezényelte győri filharmonikusok adtak kis koncertet, s ők szolgáltatták a zenét a győri balett művészeinek nyitótáncához. A vendégeket a város nevében Borkai Zsolt polgármester köszöntötte, a helyi sajtó képviseletében Szammer István, a Kisalföldet kiadó Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója szólt a megjelentekhez.

 

A műsorvezetést Fábián György újságíró mellett ezúttal Jakupcsek Gabriellára bízták a szervezők, de rajta kívül ott volt a bálon jó néhány országosan is ismert arc, Réz Andrástól Benkő Lászlón Keresztül Zoób Kati divattervezőig. No és persze ott volt Vágó István akinek az ide médiadíjat, a Párbaj győri nyertese, Szabó Tamás adta át.

 

A hivatalos programok után vacsorára invitálták a vendégeket, majd jöhetett a tánc. A talpalávalót stílusosan szintén egy ismert médiaszemélyiség, Gönczi Gábor zenekara, a Smile Showtime együttes húzta. A hangulatot éjfél után a tombolasorsolás értékes nyereményi fokozták, s hajnalig mulattak a bálozók.

 

 

Ide kattintva megtekinthetőek a bálon készült fotók.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 29. 09:15, vasárnap | Helyi

Nyárra megújulhat a Grabo- sátor

A tervek szerint nyáron újra pattoghat a labda az Adyvárosi Sportcentrumban.

2023. Január 29. 08:15, vasárnap | Helyi

Itt a farang, áll a bál!

Már javában tart a farsang. A jelmezkölcsönzők rengeteg maskarával várják a beöltözőket.

2023. Január 29. 07:15, vasárnap | Helyi

Nehéz időszak áll a gazdák mögött

Nehéz év áll a Győr-Moson-Sopron megyei gazdák mögött. Gyenge közepes időszakot zártak a mezőgazdasággal foglalkozó szakemberek, akiknek a koronavírus-járvány után új kihívásokkal kellett megküzdeniük 2022-ben.

2023. Január 28. 09:15, szombat | Helyi

Ismét pályára léptek a csapatok az Alcufer kupán

19. alkalommal léptek pályára a csapatok az Alcufer Kupán, ami 16 esztendeje már Horváth Ferenc emléktorna is.