Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2012. Február 08. 13:55, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Medveczky Ilona duplán hibázott - VIDEÓ

Medveczky Ilona duplán hibázott - VIDEÓ

Nincs olyan fórum, ahol ne a díva fenékre esésével foglalkoznának, pedig nemcsak a tánc közben követett el ballépését, hanem a divat terén is bakizott!

Nagyot zuhant Medveczky Ilona, amikor táncra akart perdülni a Story-gálán, ugyanis a cipője megakadt a szőnyegen és elbotlott. De biztos az sem könnyített a helyzetén, hogy ebben a sellő fazonú ruhában bizony igencsak nehézkes a mozgás. Pedig 2009-ben a díva már bebizonyította, hogy a szűk szoknya ellenére még keringőzni is tud, hiszen az akkori Operabálon ugyanezt az estélyit viselte. A jelek szerint kijött a gyakorlatból, ahogy már abban sem a régi, hogy mindig más ruhakölteményben tündököljön. Pedig a dívának annyi gyönyörű kreációja van, amelyeknek többségét ő maga tervezte. A vendégek alig várják, hogy megcsodálhassák egy eddig soha nem látott darabban. Így aki megfigyelte az Operabálon és az idei Story-gálán is, biztosan csalódott volt. Medveczky pedig talán pont azért esett fenékre, mert ez legalább újdonságnak számított!

Címkék: Medveczky Ilona

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?