Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Medveczky Ilona még mindig egy férfiról fantáziál

Medveczky Ilona még mindig egy férfiról fantáziál

Hazánk nemzetközi hírű táncművésznője öt éve él egyedül budai házában, és egy ideje már készen áll arra, hogy kitárja szívét egy új kapcsolat felé.

"Egyedül élek, és minden ház körüli munkát magam végzek. Ezzel nincs is nagy baj, hiszen ennek köszönhetem, hogy a mai napig meg tudtam őrizni a fittségemet, de esténként azért jólesne, ha lenne mellettem valaki, akivel megbeszélhetem a napi eseményeket. Sajnos, a férfiakban él rólam egy meglehetősen téves kép, és azt hiszik, hogy nekem kevés, ha csak magukat adják. Pedig nincsenek nagy elvárásaim! Csupán egy olyan társra vágyom, akire felnézhetek, mert a munkájában tiszteletet érdemlő módon helytáll. Nem kell, hogy bankot igazgasson és gazdag legyen" - mondta az Új Ásznak a díva, aki szerint általános probléma hazánkban, hogy az ötvenen túli férfiak nem foglalkoznak a saját korukbeli nőkkel, mert azt hiszik, hogy a cicababák jelentik számukra a jövőt.


STOP

Címkék: Medveczky Ilona

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?