Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2012. Március 25. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Medveczky Ilona nagyon berágott

Medveczky Ilona nagyon berágott

A díva megharagudott a Bagi-Nacsa humoristaduóra.

Medveczky Ilona megsértődött Bagi Ivánra, mert a Story-gálán történt emlékezetes fenékre esését úgy mutatta be, mintha be lett volna rúgva. A paródia szerint a revükirálynő azért esett el, mert túl sokat ivott, majd amikor elvitték a mentők, tovább játszotta a díva szerepét.

Bagi állítja, soha nem egy adott karaktert figuráznak ki, hanem egy jelenséget, amivel tele van a média. Szerinte annyira nem bántó a paródia, és reméli, a művésznő nevet a legjobban rajta. Medveczky Ilona viszont bevallotta a Borsnak, hogy nem a parodizálás tényén akadt ki, hanem azon, hogy részegnek volt beállítva. "Az egyetlen, ami dehonesztáló, hogy ittam volna. Egy táncművész nem iszik. Soha nem voltam olyan állapotban, hogy elessek az alkohol miatt. Ez nagyon rosszul esik" - jelentette ki a díva.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?