Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2017. December 21. 07:48, csütörtök | Külföld

Medvekutyát fotóztak le Oroszországban

Medvekutyát fotóztak le Oroszországban

Egy medve néz vissza az emberre, pedig csak egy szegény kutyusról van szó, amelyet úgy tenyésztettek ki a szaporítók. Kölyökként nagyon édes lehetett, aztán jött a nem várt fordulat.

Egy orosz közösségi oldalon tették közzé először a medvekutyát ábrázoló képeket. A nem mindennapi külsejű kutya jelenleg egy Nash Dom nevű menhelyen él. Az egyik állatmentő szerint a kutya kiskorában elképesztően aranyos lehetett, ezért is hozták létre a szaporítók. Viszont a kutyus megnőtt, és a cuki kiskutyából egy medvearcú jószág vált, amely így már vélhetően nem felelt meg a gazdi ízlésének, ezért kidobta.

A Medvebakának elkeresztelt kan kutya nagyjából négyéves, egy csau-csau és hosszú orrú keverék keresztezéséből születhetett, és rendkívül bizalmatlan az emberekkel szemben. Egy örökbefogadója már volt, aki visszahozta, mert a kutya ki sem mozdult a kennel sarkából. A pórázt nem viselte el. Nem akart barátkozni.

A menhely most egy nagyon tapasztalt és türelmes gazdit keres neki, remélhetőleg hamarosan meg is találják – írja a ma.hu.

Forrás: index.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 06:00, kedd | Külföld

Cseh vezérkari főnök: lehetséges az Oroszország és a NATO közti háború

Nem lehet kizárni egy Oroszország és a NATO közti háborút. Amennyiben kitörne, Csehország az első pillanattól kezdve részese lenne - jelentette ki Karel Rehka, a cseh hadsereg vezérkari főnöke.

2023. Május 29. 12:54, hétfő | Külföld

Török választások - Manfred Weber: véget kell vetni a török EU-csatlakozási folyamatnak

Végleg le kell zárni Törökország EU-csatlakozási folyamatát az Európai Néppárt (EPP) elnöke, Manfred Weber szerint.

2023. Május 29. 08:50, hétfő | Külföld

Sikerült elkerülni a lehető legrosszabbat, az Egyesült Államok fizetésképtelenségét

Elkerülhető az Egyesült Államok számára katasztrofális fizetésképtelenség a költségvetésről szóló megállapodással - jelentette ki Joe Biden elnök Washingtonban vasárnap este.