Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Szeptember 30. 13:32, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Még a hangfalba rejtve is volt drog a diszkóban

Még a hangfalba rejtve is volt drog a diszkóban

Ellenőrzést tartott a rendőrség egy mezőberényi diszkóban.

Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök szeptember 30-án Mezőberényben, egy szórakozóhelyen. A diszkó ellenőrzése 0 óra 30 perckor kezdődött. A rendőrök a pult előtti hangfalban és a földön is találtak kis tasakokba kiadagolt fehér port, tablettákat, kristályos anyagot. Emellett egy autóban, ami a szórakozóhely előtti parkolóban állt, 28 tabletta volt. A kocsi hátsó ülésén ült egy 27 éves sarkadi férfi, az ő cipőjében is voltak tabletták. Nála a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. Vele együtt a szórakozóhelyről előállítottak a rendőrök egy 39 éves kevermesi és egy 26 éves mezőberényi férfit is. A kevermesi férfi zsebében fehér port találtak. A 26 éves mezőberényi B. Sándor ellen pedig a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert lopás bűntett elkövetése miatt a bíróság elítélte. Őt a Békési Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és mivel a gyorsteszt nála is kábítószer-fogyasztást jelzett, újabb büntetőeljárás indul ellene.



A lefoglalt anyagokat a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A nyomozók vizsgálják, hogy az anyagokat ki vitte be a diszkóba és kiknek adott belőle, így a gyanúsítottak köre a büntetőeljárás során tovább bővülhet. Békés megyében a rendőrség a közrend fenntartása, a szórakozóhelyek biztonságának erősítése érdekében a továbbiakban is megyeszerte végez hasonló ellenőrzéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.