Városlista
2019. november 11, hétfő - Márton

Hírek

2019. Július 23. 21:07, kedd | Bulvár

Meg kellett szakítani egy hatalmas baki miatt az Áll az alku forgatását

Meg kellett szakítani egy hatalmas baki miatt az Áll az alku forgatását

Különös dolog történt a minap az Áll az alku műsorában.

Gundel Takács Gábor feltette a kérdést a játékosoknak, majd nagy csönd állt be a stúdióban. Senki nem tudta mire vélni, mi történik, majd a tévés elmagyarázta, hogy technikai hiba lépett fel. Emiatt új kérdésre volt szükség.

„A probléma az, hogy a computer nem érzékelte a válaszokat. Egyrészt új kérdést kell, hogy feltegyek. Másrészt újabb nyomógombpróba lesz, mert nem tudjuk, hogy pontosan mi a baj, úgyhogy végigcsináljuk a procedúrát" – mondta az adásban Gundel.

Forrás: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 13:50, hétfő | Bulvár

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezésében, a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.